trekantAv: Helene M

Publisert: 11.05.2014

 

Julie og Kristine kom akkurat tidsnok til å se Peter vinne den siste hånden på finalebordet. Chipsene var stablet høyt, og han smilte like bredt som, vel, en som nettopp hadde vunnet en stor pengepremie. For andre gang på to dager var han, utypisk for ham å være, veldig følelsesladet. Normalt var han uanfektet av både damer og penger, men Kristine hadde myknet ham, gjort ham til noe han ikke hadde vært før. Det var spennende å se utviklingen.

“Gratulerer,” sa Kristine. Hun gav Peter en varm klem og kysset ham ømt på leppene. Hun introduserte Julie til ham, de hadde ikke møtt hverandre før. “Kjekt å treffe deg. Kristine har snakket om deg hele ettermiddagen.” Hun knep ham i kinnet.

Av: Berta

Publisert: 24.12.2007

Noen kom inn i rommet han lå naken og sov i. Han våknet fortumlet og lurte på hvordan han i all verden hadde han kommet seg dit han var. Dette var da ikke hans rom? Han lå naken og bundet på et fremmed sted. Hodet dunket og han følte seg trøtt og forvirret. Han tittet mot døren mot to ukjente vakre jenter og kjente fylleangsten bre seg for fullt. ¨Dette er Carina¨, sa den ene kvinnen og pekte på den andre kvinnen ved siden av seg. ¨Hun er min aller beste venninne og verdens hotteste jente¨, la hun til. ¨Anna, da¨, sa Carina flaut. Han nikket høflig mot begge, men lurte fælt på hva som foregikk her. De to jentene virket kvikke og fornøyde ut, mens han var ganske fortumlet.

Av: Erik L

Publisert: 31.8.2007

Anne våknet plutselig, badende i sin egen svette.
"Hun kunne ikke ha forsovet seg" tenkte hun mens svetten rant.
"Hun kunne bare ikke ha forsovet seg" sa hun halvhøyt til seg selv, mens hun febrilsk lette etter klokken. Det var en veldig varm sensommer kveld, solen hadde stekt i hele dag og byen rant over av varme og svette. Hun fant klokken på gulvet under senga, meget lettet konstaterte hun at tiden var på hennes side. Det var ennå to timer til hun måtte være i byen. Mer enn nok tid til å gjøre seg klar.

Av: Erik L

Publisert: 12.9.07

Høsten hadde gjort sitt store inntog i Oslo. Forrige helg var den siste av sommerdagene, nå hadde regnet og kulden kommet for fullt. Espen og Line hadde vært på den erotiske messen på Rockefeller den helgen. Nysgjerrige og impulsive hadde de sett stripping av alle format, både jenter, gutter og par. Det var erotiske filmer, show, stands og mennesker overalt.

Av: Erik L

Publisert: 23.9.07

Det var en tung høst dag, ute hang skyene nedover Holmenkollen. Anders og Jeanette slepte med seg handleposene inn i leiligheten. Det var lørdag ettermiddag.

De hadde rukket mye denne ettermiddagen, men det mest spennende var den nye kjolen Jeanette hadde kjøpt. En ny erotisk butikk hadde åpnet i byen, og de reklamerte med stort åpningssalg. Jeanette hadde forelsket seg helt i et korsett og et nydelig tilhørende skjørt. Alt i sort og blonder.