Nye venner – erotisk novelle

Julie og Kristine kom akkurat tidsnok til å se Peter vinne den siste hånden på finalebordet. Chipsene var stablet høyt, og han smilte like bredt som, vel, en som nettopp hadde vunnet en stor pengepremie. For andre gang på to dager var han, utypisk for ham å være, veldig følelsesladet. Normalt var han uanfektet av både damer og penger, men Kristine hadde myknet ham, gjort ham til noe han ikke hadde vært før. Det var spennende å se utviklingen.

“Gratulerer,” sa Kristine. Hun gav Peter en varm klem og kysset ham ømt på leppene. Hun introduserte Julie til ham, de hadde ikke møtt hverandre før. “Kjekt å treffe deg. Kristine har snakket om deg hele ettermiddagen.” Hun knep ham i kinnet.

Julie og Kristine var kledd for en kveld på byen: Korte kjoler, høye hæler, tung øyenskygge og rosa leppestift. Peter var kledd for Texas hold ‘em, blå dongeribukser og en T-skjorte. “Kom igjen, Peter, vi må få gjort noe med de klærne og gjøre deg klar for kvelden” sa Julie med hevede øyenbryn. Hun tok Kristine i armen og skubbet Peter mot heisen.

Peter fortalte engasjert og detaljert om kortspillet den ettermiddagen, han hadde gått all in et par ganger og vært heldig med ikke å få bløffen sin avslørt. Men hånden som sikret ledelsen hans hadde kommet lit senere på dagen da han trakk par i konger, og den tredje kom som neste kort. Han spilte avslappet da, han hadde 85 prosent sjanse for å vinne. Motspilleren var temmelig tøff og selvsikker. Begge gikk all in, og han hadde fått seg en støkk da motspilleren la frem to ess. Sjansen for å vinne sank dramatisk, men det var heldigvis alt han hadde. Derfra var veien til seier enkel.

Da de kom til 24. etasje var Peter så oppspilt at han ikke merket at Kristine hadde stoppet og åpnet døren. Da han oppdaget at hun ikke var ved siden av ham lengre stoppet han, gikk noen steg tilbake og ristet smilende på hodet. Kristine gav nøkkelen til Peter og ba ham komme inn etter at han hadde dusjet og skiftet. Hun blunket og lukket døren.

Julie lå på sengen med øynene lukket mens hun tenkte på hva som hadde skjedd. Hun var ikke sikker på hvilken retning kvelden var på vei, men hun ville leke med og kanskje prøve noe helt nytt. Kristine la seg ned ved siden av henne, seksualiteten oste gjennom rommet rundt henne. Hun tok på Julies skulder, som var lett rød etter å h blitt utsatt for sol. Hun spurte om det var vondt før hun kysset forsiktig på skulderen og nakken hennes.

“Neida,” sa Julie med et nervøst smil. “Jeg har hatt en deilig dag.”

“Jeg også,” sa Kristine mykt. “Jeg er glad du havnet ved siden av meg ved bassenget.” Hun kysset Julie i nakken igjen, enda mykere denne gangen.

“Jeg også,” hvisket Julie. “Men jeg har aldri gjort dette før. Har aldri, du vet.. Vært med en annen dame før.” Stemmen hennes var lav og søkende.

Kristine kysset henne mykt på leppene, forsikret henne om at det ikke gjorde noe, at alt var i orden, og at dette var meningen skulle skje. “Du er vakker,” purret Kristine. Hun strøk Julie over kinnet og kysset henne igjen. Denne gangen lot hun leppene åpne seg litt slik at hun kunne stikke tungen litt ut og leke litt med leppene til Julie. Kristine lekte litt med stroppene på kjolen til Julie, mens hun sakte, sakte lirket dem nedover, mens hun fortsatte å kysse henne i nakken, på skulderen og overarmen. Hun kysset henne på munnen igjen, og denne gangen var ikke tungen til Julie like passiv.. Ubevisst spredte Julie beina sine litt.

Kristine dro ned glidelåsen på kjolen, fortsatt sakte, og kysset henne på halsen. Julie var som hypnotisert, hun løftet armene slik at Kristine kunne løfte kjolen over hodet på henne. Hun hadde ikke BH på seg, og Kristine beundret de store, men faste, brystene til Julie. Hun klemte litt på dem før hun tok de stive brystvortene inn i munnen, sugde på dem og slikket rundt. Julie begynte å vri på seg av opphisselse, den myke berøringen fra en annen dame var uvant, men utvilsomt opphissende. Kristine lot fingrene gli gjennom det lange, blonde håret til Julie før hun dro henne mot seg i et nytt kyss.

Kristine følte at Julie kanskje ville bli litt mindre nervøs hvis begge var nakne. Hun dro ned glidelåsen på sin egen kjole og lirket seg ut av den, hevet øyenbrynene og smilte djevelsk. Kristine guidet Julies fjes mot de små puppene sine; og hun kysset dem følsomt. Kristine stønnet og oppmuntret Julie, og hun slapp seg mer løs. Hun sugde mer naturlig på brystvortene, mindre nervøst, og Kristine responderte med høyere stønning. Julie dro fingrene sine gjennom det svarte håret til Kristine, barrieren var brutt, Julie var all in. De befølte hverandre over hele kroppen mens de kysset.

Kristine dro dynen til side, fluffet opp en stor, hvit pute og lot Julie legge seg ned på den. Hun kysset leppene hennes, halsen, mellom puppene og ned til navlene. Hun strøk henne gjennom trusene, og Julies bein spredde seg igjen. Denne gangen var det med vilje. Kristine ertet henne gjennom det tynne, silkemyke materialet, tidvis presset hun litt mot det myke, våte punktet i midten. Kristine stirret inn i øynene til Julie – hun elsket måten hun hadde sminket seg på. Klar, erotisk og litt horete. Hun kysset henne forsiktig på de glossy, rosa leppene og stirret inn i øynene mens hun lot hånden skli inn i trusen til Julie. Forsiktig, forsiktig strøk hun på utsiden av kjønnsleppene.

Hun lot langfineren røre forsiktig på det våte hullet, og trykket forsiktig. Julie pustet ujevnt, hun ønsket inderlig at Kristine skulle fingre henne slik kjæresten hadde gjort. Men Kristine tok seg god tid, ertet og flørtet. Julie skulle lære hvordan det var å ha sex med en jente, og Kristine hadde bestemt seg for at den første orgasmen Julie fikk sammen med en jente var en hun ville huske. Kristine trykket fingeren litt inn, og dro den ut, men ikke helt ut. Hun holdt blikket til Julie og fortsatte, hver gang en centimeter dypere, og litt raskere.

Men den seksuelle spenningen som hadde bygget seg opp gjennom hele ettermiddagen ble for mye. Julie klarte ikke å holde hendene sine unna, og sirklet og tok seg på klitoris gjennom trusen. Kristine øket farten, akkurat nok. Julie stønnet og skjøv hoftene frem og tilbake, hun var nær og Kristine visste det. Hun hvisket Julie i øret. “Julie. Du er så deilig.” Hun slikket henne på øreflippen og småbet litt. “Julie, det er så deilig å kjenne deg. Mmmm…”

“Kristine,” sa Julie desperat, og bet seg i leppen. “Raskere, dypere.. Ja, sånn.. sånn…” Hoftene beveget seg frem og tilbake helt uten kontroll, igjen og igjen mens hun kom, og det gav seg ikke før orgasmen roet seg ned.

Kristine presset kroppen sin mot Julie, holdt henne, kysset henne, koste med henne, strøk på henne. Elsket henne slik en mann aldri kunne. Kristine kysset henne fra nakken til navlen, og dro forførende av trusen til Julie.

Kristine slikket fitten til Julie med lange slikk, fra bunn til topp. Hun stakk tungen inn i henne og flikket litt på klitoris, hun elsket smaken av en ny lesbisk jente. Kristine sugde forsiktig på klitoris samtidig som hun stakk to fingre inn i henne. Julie var ikke forberedt på den fantastiske følelsen, hun skalv og stønnet høyt. Hun tok tak i håret til Kristine og trykket henne mot fitten sin. Hun hadde aldri trodd at hun skulle bli slikket av en så fin og deilig dame, og hun hadde aldri trodd at det kunne være så godt. Hun presset seg mot Kristines munn, fingret seg raskt på klitoris og kom en gang til.

Julie lo høyt, trakk pusten andpustent, og lo igjen. Hun hunne ikke tro det. Kristine smilte bredt og tilfreds. Julie tok ansiktet til Kristine og kysset henne emosjonelt, tungene deres utforsket hverandres munn.

Julie reiste seg opp. Selv om dette var helt nytt for henne, visste hun at det var Kristines tur nå. Kristine lente seg bakover og la seg på puten. Julie utøvde det hun nettopp hadde lært, kysset Kristine i nakken, kysset og sugde på puppene hennes, slikket rundt brystvorten. Hun jobbet seg nedover forbi hoftene hennes, helt til hun var nede ved den friserte, nydelige fitten hennes med hovne lepper. Hun nølte ikke med å smake på sin første jente, den spesielle søtsmaken kom hun nok aldri til å glemme. Hun var litt usikker på hva hun skulle gjøre, men forsøkte å gjenta det Kristine nettopp hadde gjort med henne. Julie nippet og sugde, stakk tungen dypt inn i Kristine og slikket. Kristine tok tak i håret til Julie og presset henne mot seg mens hoftene vred seg. Julie presset tommelen forsiktig inn i den våte og myke åpningen til Kristine mens hun fortsatte å slikke helt til Kristine nådde klimaks. Da roet de seg ned, kysset og koste litt i den postorgasmiske boblen de befant seg i nå.

Døren åpnet seg, og Peter kom til syne. Han var ikke spesielt overrasket over at jentene lå i hverandres armer, han hadde faktisk litt forventet det. Han smilte og var glad for at han synes å være velkommen.

Kristine og Julie smilte tilbake, Kristine vinket ham nærmere. Han stod foran henne mens han dro ned buksesmekken og knappet opp buksen. “Har du sett..” sa Kristine med et fårete smil. Hun la fingrene sine rundt det harde lemmet hans og runket litt. Hun dro boxer’en ned på knærne hans og fortsatte å runke ham med høyrehånden sin. Den venstre hånden brukte hun til å stryke forsiktig på ballene hans, hun elsket følelsen av den løse huden som gikk over til det harde lemmet.

Julie hoppet ut av sengen og hjalp Peter med knappene på skjorten. Hun kysset de muskuløse skuldrene, den tykke nakken og de store overarmene. Selv om Peter hadde kontorjobb var han bemerkelsesverdig godt trent. Han gikk på treningsstudio tre ganger i uken, løp 20 km i helgene, svømte og spilte basketball. En god kombinasjon, så det ut til.

Kristine reiste seg og hjalp Julia, de var foreløpig tilfredsstilt selv og kunne la Peter få all oppmerksomheten. Kristine strøk forsiktig over brystmusklene hans og sugde på brystvortene hans. De var ikke like store og myke som Julies, men hun fikk absolutt en reaksjon, hun kunne merke at de trakk seg sammen til små knopper. Hun lot hendene gli over vaskebrettet hans og tok tak i den faste rompen.

Julie trakk til side sengeteppet, fikset til putene og la seg ned på venstre side av sengen. Hun lekte med fitten sin samtidig som hun knadde litt på puppene sine. De var store nok til at hun kunne suge på sine egne brystvorter. Hver eneste nerve var like følsom som en delikat blomst. Før i dag hadde hun aldri hatt sex med en annen jente, og aldri sett et annet par ha sex foran henne. Dette var den mest erotiske dagen i hennes liv, hun hadde allerede hatt to orgasmer, og forventet flere. Men hun hadde ikke hastverk for øyeblikket, hun var helt fiksert på Kristine og Peter mens hun tilfredsstilte seg selv til deres rytme.

Kristine skubbet Peter ned i sengen og satte seg over ham, den seksuelle spenningen brast som et strikk og eksploderte i et inferno av begjær.

Kristine akte seg nedover, kloret ham på brystet med neglene sine ned mot navlen. Hun tok tak i kuken hans og slikket den fra topp til bunn, mens hun hele tiden holdt ham med blikket. Hun lot tungen gli over hodet på kuken hans og smilte forførende. Hun lot den gli inn i munnen og svelgte en tredjedel av den tykke, venete staken, slikket undersiden før hun lot tungen gli rundt. Kristine hevet øyenbrynene, slikket seg rundt leppene og smilte. Han bøyde seg fremover, og de omfavnet hverandre.

Kristine la seg bakover og spredde beina, Peter stupte mellom dem og begynte å slikke, mye røffere enn Julie hadde gjort, og Kristine likte det åpenbart! Skjeggstubbene hans skrapte mot den følsomme innsiden av lårene, han slikket og presset tungen mot og inni åpningen hennes. Han sirklet rundt klitoris med tommelen. Hendene til Kristine og Juliefant hverandre, og de tvinnet fingrene i hverandres. Den smilte tilfreds, dette var begynnelsen på et godt vennskap..

Peter trakk seg oppover, knelte mellom beina hennes og stakk kuken mot åpningen hennes , hoftene hans jobbet forsiktig mens de holdt hverandres blikk. Peter øket farten litt, og hun mistet konsentrasjonen litt. Hun trengte ham hardere, raskere. Hun tok tak i rompen hans og skubbet den raskere, han økte farten villig. Den store kuken hans borret seg inn i henne igjen og igjen, de var helt låst i sin egen boble av lyst og begjær. Kristine hev beina sine rundt hoftene hans og vred seg av nytelse.

Han sakket farten litt ned for å la øyeblikket vare litt lenger, skjøv kuken inn i henne og trakk den helt ut igjen – i det ene øyeblikket ertet han henne før han skjøv den hardt og dypt inn igjen, og senket farten atter en gang. Den varierende intensiteten gjorde Kristine tussete!

De rullet rundt, han var fortsatt inne i henne med Kristine på topp. Hun vred seg på topp av ham og presset ham langt inn. Ingen av dem var i stand til å ense noe annet i rommet, de var totalt oppslukt av hverandre, de hørte ikke engang at Julie heiet dem videre. De hørte ikke at hun stønnet mens hun strøk seg selv på fitten og klitoris.

Peter knep forsiktig på Kristines små pupper og fingret klitoris, hun var nær toppen. Hun humpet opp og ned og klorte Peter på brystet. Peter skjøv mot henne når hun satte seg ned på ham. De har helt synkroniserte og fikk orgasme samtidig – en helt utrolig kraftig orgasme som fikk Kristine til å skjelve og Peter til å stivne rytmisk. De kysset hverandre desperat, før de seg sammen i total utmattelse.

Julie la hodet sitt på Kristines bryst, som fortsatt hevet og senket seg sammen med den raske pusten, før de stille fant roen sammen.

Legg igjen en kommentar