Womanizer – den største revolusjonen siden vibratoren kom

Womanizer har forandret sexlivet til ti-tusenvis av kvinner og sikret muligheten til orgasme, hver gang. Den har kommet i mange varianter, den dominerende, klassiske varianten i dag er Womanizer Liberty 2.

Womanizer Liberty 2 er en forbedring av den første Womanizer, som invaderte butikker for sexleketøy.

Hvordan virker den?

Womanizer stimulerer klitoris på en ny måte. Den gamle tanken med vibratoren (som fremdeles funker godt, altså!!) var en vibrerende følelse som stimulerte klitoris. Womanizer benytter seg av lette, men intense, trykkbølger, som selvsagt kan reguleres. Effekten av trykkbølgene hjelper muligheten til å få orgasmer selv til deg som sliter med å komme med vanlige sexleketøy.

Klitoris er i fokus, der en liten og myk hette plasseres over klitoris, og gir deg følelsen av at noen suger. Forsiktig, men intenst. Womanizer Liberty 2 har 8 ulike intensitetsnivåer, og lager forholdsvis lite lyd. Batteritiden er mer enn god nok. Womanizer Liberty 2 er lekende lett å bruke. Bare hold kjønnsleppene lett fra hverandre for å få frem klitoris. Legg hetten over klitoris med et lett trykk. Så starter du pulseringen med ett og ett per trykk for å justere intensiteten. Nytelsen kan begynne.

Du velger selv om du vil ha myke og rolige pulseringer eller om du vil gi gass og komme bortimot øyeblikkelig. Det betyr at den kan brukes når du vil og ha en god og lang stund, eller en kjappis! Womanizer Liberty 2 kan brukes i dusjen.

Nyttig informasjon

– Vanntett, kan brukes i dusjen eller i badekaret.
– 8 ulike intensitetsnivåer
– Batteritiden er på ca 120 minutter, avhengig av intensitetsnivå. Det burde holde for de fleste helgeturer…
– Hetten som treffer klitoris er laget av silikon. Derfor bør du ikke bruke silikonbasert glidemiddel, det reagerer med hetten. Bruk vannbasert glidemiddel med Womanizer Liberty 2!

Nytelse.no skriver at «50 kvinner mellom 20 og 60 år fikk prøve den originale Womanizer, hele 73 prosent(!) fikk multiorgasmer, og utrolige 98 ville gjerne kjøpe sin egen Womanizer etter testen!»

Hvor kjøper du den?

Her er den hos våre partnere. (Priser oppdatert 28.06.2024)

Nytelse.no (kr 1.149)

Orion (kr 1.149)

Erotikknett.no (kr 869)

Sinful.no (kr 1.149)

Legg igjen en kommentar