Besøk av venninner – erotisk novelle

Det var sent i juli, og sommeren var på sitt heteste. Det hadde vært to uker konstant sol og varme. Hele byen badet i svette. Erik var takknemlig for at han hadde ferie, det fristet lite å sitte inne på et kontor i denne varmen. Det var fredag ettermiddag, og i dag skulle han møte Marianne og Randi. Marianne og Randi var to gamle studievenninner fra Trøndelag.

For noen uker siden hadde han fått opprettet en facebook-konto, og vips hadde han fått kontakt med både gamle og nye venner. Det var her han fikk kontakt med Marianne og Randi også. De bodde sammen i Trondheim, der Marianne studerte og Randi jobbet i en butikk. Det hadde blitt mange meldinger over nettet, og etter hvert ble meldingene dreid inn på temaet sex. Erik husket ennå kvelden der de tre hadde en samtale på msn. Det var en fredag kveld, og de to jentene skulle ut på byen. Plutselig så hadde de to jentene slått på webcamera, og han fikk se Randi svinse rundt i bakgrunnen iført truse og bh. Kroppen var slank, men hadde fine former. Det var tydelig at jentene hadde drukket litt, fordi begge to svinset rundt i bare undertøyet mens de smilte ertende til webcameraet. Marianne satt foran pc’en, og samtalen var nå godt inne i sex og fantasier. Hun spurte om han hadde hatt sett to jenter kose før, og ærlig som han var måtte han innrømme at det hadde han til gode.

Han så hvordan Marianne snudde seg med ryggen til kamera, og i neste øyeblikk fikk han se Randi komme ut av en dør. Hun var helt naken, Erik så hvordan brystene pekte frekt mot han. Blikket gled nedover kroppen hennes, og han la merke til at hun var helt glattbarbert. Randi gikk langsomt mot Marianne, mens hun strøk seg selv over kroppen. I neste øyeblikk reiste Marianne seg og lot bh og truse falle. Hun hadde litt mer former enn Randi kunne han registrere.

Marianne snudde seg mot kamera, og han la merke til at hun hadde en frekk stripe med hår over fitta. Den kvelden hadde han for første gang sett to jenter ha sex, ikke noe hadde vært utelatt.

Han våknet opp av dagdrømmen. De hadde avtale om at han skulle hente de på Gardermoen, og nå satt han i bilen på vei mot flyplassen. Iført en blå tynn skjorte, kaki-shorts og sandaler. Bevisst hadde han ”glemt” boxeren i dag.

Han parkerte bilen og ruslet inn i ankomsthallen. Tankene kretset rundt den forestående helgen, de tre hadde pratet lenge om denne helgen. Lysten og spenningen hadde bygd seg opp over flere uker. Erik kjente det rykket litt i pikken, den presset svakt mot shortsen. ”Lurer på om noen ser bulen” tenkte han stille, mens han speidet etter de to jentene. Der kom de, smilende og brune. Det hadde tydeligvis vært en fin sommer i Trøndelag også. De var begge iført skjørt og en topp. Han lot blikket sitt sveipe over kroppene dere, mens de gikk mot han. Brystene pekte stramt mot han, og de brune bena forsvant oppunder skjørtene. ”Hei jenter” sa han, i det de stoppet foran han. ”Hallo kjekken!” svarte Marianne og smilte til venninnen.

De gikk til bilen, fikk bagasjen plassert og startet mot byen. Marianne satt i forsetet, mens Randi var plassert bak. Samtalen fløt lett, og nervøsiteten gikk over til flørting. ”Er du klar for to jenter da” spurte Randi med et smil. ”Ja, det skulle jeg da mene” svarte Erik, og tittet i speilet. Randi møtte blikket hans, smilende og flørtende. Hun flyttet blikket sitt ned, til et punkt han ikke så.

Han rettet speilet nedover, fikk se to brune ben. Rettet speilet litt opp, og fikk se at Randi hadde trukket skjørtet sitt opp. Hun avslørte to brune lår, og en nybarbert fitte. Erik pustet tungt, kjente hvordan pikken reiste seg i shortsen.

”Så varmt det er” stønnet Marianne.

”Ja, skulle gjerne ha tatt et bad” kom det fra Randi bak i bilen.

”Det kan vi da” sa Erik.

De tok av hovedveien, og kjørte et stykke innover i landet. Det var en trang og kronglete vei. Men til sluttkom de til enden av veien. ”Vi må gå i noen minutter” sa Erik da de gikk ut av bilen.

Inn i skogen, og opp en bakke. Så var de der. Et stille vann åpenbarte seg, med en liten sandstrand ved siden av. Det var ikke store vannet, lå helt inntil en bergknaus. ”Så fint det var her da” sa Marianne. De gikk ned til stranden, følte sanden mellom tærne. ”Har ikke tatt med bikinien da” sa Randi fnisende.

”Vel, trenger vi det da” spurte Erik. Han vrengte av seg skjorta, og tittet på jentene. De smilte mot han, og trakk toppene over hodet. Han ble stående litt, så hvordan de sparket av seg skoene og trakk skjørtet ned. Randi var naken under, mens Marianne hadde en tynn liten truse på seg. ”Skal hjelpe deg jeg” sa Randi. Hun satte seg på kne foran Marianne, og tok tak i trusestrikken.

Erik møtte blikket til Marianne, mens Randi trakk trusa langsomt av henne.

Marianne så nysgjerrig på, mens Erik åpnet shortsen. En stiv pikk kom til syne.

Erik så hvordan Randi hadde begynt å stryke Marianne oppover bena. Han tok av seg shortsen, og ble stående naken foran jentene. Pikken var stor og hard, han lukket hånda rundt skaftet. Runket forsiktig. Marianne tittet nysgjerrig på pikken hans, mens hun kjente fingrene til Randi strøk ertende over fittesprekken. Marianne spredte bena litt, slik at en finger gled inn i fitta. Erik så at hun var våt, så hvordan fingeren gled forsiktig ut og inn av henne.

Marianne la seg ned på rygg, og trakk Randi med seg. Erik så hvordan de nakne kroppen flettet seg i hverandre. Bryster møtte bryster, fitte gned seg mot fitte.

Randi lot munnen gli nedover brystene og magen til Marianne. Snart lå hun mellom bena til Marianne, lot tunga gli langsomt over fittesprekken. ”Kom, jeg vil smake på deg” hvisket Marianne. Erik var ikke sen om å sette seg ved siden av Mariannes ansikt. Hun tok tak i den stive pikken, og førte den mot munnen.

Han måtte slippe et stønn i det pikken gled inn i munnen hennes. Kjente hvordan tunga gled rundt det stive pikkhodet. Marianne begynte å suge grådig på pikken, mens Randi lukket leppene rundt klitten hennes. Erik så hvordan Randi brukte munnen på Marianne. Plutselig fikk han se at hun lot en finger gli over fitta, hentet litt fittesaft. Det neste han fikk se var at Randi lot fingeren gli ned til det lille rumpehullet til Marianne. Marianne reagerte med å løfte opp underlivet litt, slik at det ble enklere for Randi. Pikken reagerte med å stivne ennå litt mer, i det han så hvordan fingeren gled forsiktig inn i det trange hullet. Han hørte hvordan Marianne stønnet og tok pikken hans dypere inn i munnen. Randi svarte med å slikke fitta til Marianne hardere, mens fingeren forsvant lengre inn i rumpa. Marianne vred seg nå, presset underlivet opp mot Randi. ”Kommer snart” stønnet Marianne mens hun sugde hardere på pikken.

Randi fortsatte med å slikke henne hardt, Erik så hvordan tunga gled over den hovne klitten. Han så hvordan Marianne lukket øynene og at kroppen begynte å skjelve. ”Nååå” ropte hun ut, og presset seg hardt mot Randi. Erik kjente hvordan kroppen hennes ristet i en lang orgasme. ”Min tur å kjenne nå” sa Randi, og stile seg frekt opp på alle fire. Hun smilte ertende til han, og han så hvordan hun strakk hånda ned til rumpeballene og spredte de ertende. Han var ikke sen om å stille seg bak henne, blikket gled ned til den spretne rumpa.

Fitta glinset i sola, og han var ikke sen om å la pikken gli over den glatte fittesprekken. Randi stønnet svakt og presset seg mot han. Pikken gled langsomt inn i henne. Marianne hadde våknet til etter orgasmen, og nå kom hun bort til Erik og Randi. Erik så hvordan hun strøk Randi over rumpa, og skilte rumpeballene. Erik nøt synet av de to hullene som kom til syne. Han lot pikken gli helt inn i Randi. Marianne begynte å leke med rumpehullet samtidig, og til slutt lot hun en finger gli inn i det lille hullet hennes. Erik tok Randi med lange og dype støt nå. Kjente hvordan pikken fylte den våte fitta. Randi presset seg bakover mot han, kjente at pikken gled helt inn i henne. Samtidig som Marianne lot fingeren gli ut og inn av rumpa. ”Kommer snart” stønnet både Erik og Randi nesten samtidig. Det var Randi som kom først, Erik kjente hvordan fitta strammet seg rundt pikken. Kroppen ristet og skalv i en deilig orgasme.

Plutselig satt begge jentene foran han, tittet opp på den stive pikken som glinset i solen. Han runket hardt nå, mens han så på de to deilige jentene foran seg. Så hvordan de kysset hverandre, mens de smilte frekt til han. ”Sprut på oss, sprut på ansiktene våre” hvisket de. Han rettet pikken mot dem, og kjente at orgasmen var like om hjørnet. Og så kom han, sæden sprutet ut og traff begge jentene i ansiktet. Han så hvordan de slikket seg grådig om munnen, sleiket i seg dråpene hans.

”Nå er det virkelig på tide med et bad” sa Randi.

”Ja, men etterpå vil jeg kjenne pikken din i meg” sa Marianne med et smil.

Erik så hvordan de to jentene løp hånd i hånd ned til vannet.

”Dette blir en koselig helg” tenkte han, og løp ned til vannet.

Legg igjen en kommentar