Valentines 2024

Nettbutikkene vet at Valentines dag nærmer seg, og at mange liker å kose seg litt ekstra denne dagen. Det kan hende du vil gi en gave til den du liker litt ekstra godt, til deg selv eller til dere som par? Dette er den tiden på året, rett før det blir lysere tider, det virkelig er verdt å kose seg litt ekstra, spør du oss!

Vi har funnet noen gode tilbud hos våre partnere, til inspirasjon!

JOYLAND går hardt ut med et helt eget sortiment for Valentines! Det betyr rabatter helt opp til 75%! (Vi ser at det ikke er så mange produkter med så stor rabatt, men det ligger, ved første øyekast, mye med 20-40% rabatt..) Denne rabbit-vibratoren har for eksempel 40% lavere pris enn til vanlig.

Nytelse.no er selvsagt på ballen også, med store Valentines-tilbud. De har også laget sitt eget Valentines-utvalg med opp til 70% rabatt. Se for eksempel denne massasjestaven, nedsatt med hele 70%!

Eller hva med denne sexhusken? Det blir en Valentines for minnebøkene! Også nedsatt med 70% – det er sjeldent!

Erotikknett har også gode tilbud frem mot Valentines! Se for eksempel på denne masturbatoren med 35% rabatt. Den kan brukes både alene og sammen med noen.. De har også sin egen pink-kategori, som kanskje kan være passende for anledningen?

Har du sett noen gode tilbud du vil dele? Skriv i kommentarfeltet og gi alle en ekstra god Valentine!

Sexleketøy på nett - Nytelse.no

Kjøp 3 for 600,-

Legg igjen en kommentar