Romkameraten – erotisk novelle

Det banket på. Hun fortet seg å ta håndkleet rundt seg og løp for å åpne. Han måtte være tidlig ute, for hun pleide ikke å bruke så altfor lang tid i dusjen. Litt av et førsteinntrykk han ville få av henne nå. Hun bestemte seg for å bare ta sjansen og håpe på det beste. ’Hei’ sa han litt fortumlet da hun åpnet opp. Han kikket på henne fra topp til tå, hun var pen. Veldig pen. Kroppen hadde timeglass form og hun lignet en supermodell. ’Det er ikke hver dag man møter et slikt syn’ hvisket han flørtende. Hun smilte. ’Kom inn’ smilte hun og gjorde tegn til at han skulle følge etter.

’Beklager altså, jeg trodde jeg hadde litt bedre tid før du kom’ lo hun. Men det var ingenting å tenke på. Han tok det veldig pent. Idag var nemlig dagen hun skulle ha visning på et ledig rom hun hadde i leiligheten. De hadde avtalt når de skulle treffes, men det viste seg å bli litt tidligere enn planlagt. Hun smilte til han og fortalte at hun het Anette. Han het Anders.Han så på henne og kjente det stivnet litt i buksa. Det var ikke dette han forventet seg, nei..

Hun tok seg god tid og viste ham hvor ting var. Kjøkkenet, badet og stua. Soverommet som var til leie var stort og lyst. En herlig dobbelseng tok mesteparten av rommet, og garderobeskapet med gigantiske speildører ga en effekt av et mye større rom. ’Neimen, en morgenkåpe og?’ lo Anders da han oppdaget at det hang en i skapet. ’En innflyttningsgave for min nye romkamerat’ blunket Anette til han. ’Vi får håpe det blir meg da..’ flørtet Anders. ’Vi får se..’ flørtet hun tilbake.

Han kastet seg på senga. ’For en herlig seng’ smilte han bredt. Den var stor og myk og Anders fant seg fort til rette i den. Hun lo. De fleste kommenterte senga, da den nærmest var kongelig deilig. Hun satte seg ved sengekanten. ’Fortell om deg selv?’ spurte hun vennlig. Han fortalte at han var en sivilingeniør og hadde akkurat åpnt et eget firma. ’Imponerende’ smilte hun. ’Jo kanskje, men jeg håper selvfølgelig å få leie hos deg så utgiftene ikke blir så ufattelig mye nå i startsfasen..’ forklarte han. Hun la hånden på hånda hans. ’Jeg forstår, det kan ikke være lett nei..’ hvisket hun.
Han vet ikke helt hvordan det skjedde. Men plutselig hadde han kysset henne. De hadde sittet og prata i nesten en time og en ting hadde ført til det neste. Hun var ikke bare pen, men utrolig koselig også. Han hadde følt en kribling inni seg som hadde gjort at han bare tok sjansen. Selv om han visste han risikerte at hun kanskje ville mislike det og kaste han ut. Men nei, hun besvarte kysset. Leppene hennes var myke og smakte litt jordbær. Det var vel lipbalmen hun hadde på seg. Etterhvert møttes også tungene og kyssene ble mer og mer intense. Han hadde hendene sine i håret hennes og hun holdt han rundt nakken. Håndkleet skled gradvis av henne..

Han kysset seg nedover mot halsen hennes. Hun luktet godt. Han sugde seg litt fast og nøt hennes herlige hud. Hendene hadde begynt å vandre. Han kunne jo se de vakre formene hennes helt nå og greide ikke kontrollere seg lenger. Han lot dem skli nedover mot brystene. Brysvortene hennes hadde stivnet og han gnei litt på dem. Hun skalv litt. Han så på henne og hun nikket. Han stakk tunga ut og lekte med brystvortene hennes. Tungespissen sirklet rundt dem og de ble hardere. Han kysset dem svakt og bet forsiktig i puppene hennes. Hun presset seg mot ham så ansiktet hans ble begravet i pupp. Han lot tunga slikke mellom de store brystene hennes, før han gradvis begynte å føre den nedover mot magen hennes. Han kjente hvordan kroppen hennes stivnet. Han førte den sakte videre nedover. Han kunne se at hun var glattbarbert og herlig. Hendene hans var nå på hoftene hennes. Anders førte dem sakte mot innsiden av lårene hennes, for så å ta dem ned mot knærne hennes. Han spredte beina hennes samtidig som han slikket seg nedover fra navelen..

Anette stønnet. Han traff klitten hennes. Tungespissen slikket den forsiktig og pirret hennes skikkelig. Hun begynte å riste av nytelse. Han holdt henne ved lårene. Med sirklende bevegelser slikket han klitten hennes til hun hadde blitt så våt at det nærmest rant av henne. Anders førte to fingre mot åpningen hennes. Han lot dem gli opp og ned rundt den til de var ordentlig våte av saftene hennes. Fingertuppene presset mot åpningen. Han trengte ikke presse lenge før de skled rett inn. Hun stønnet høyt. ’Ååhh, Anders!’

Tunga sirklet fortere på klitten hennes. Han førte den opp og ned. Fortere og fortere. Hun skalv av nytelse. Han likte hvordan det kjentes mot tunga hans, og fortsatte enda mer intenst. Fingrene gikk inn og ut av henne nå. Han presset dem så langt inn han kunne og lagde sirklende bevegelser inni henne. Fortere og fortere. Inn. Og ut. For hvert gang han presset dem inn igjen gjorde han et hardt rykk som gjorde at orgasmen nærmest seg med stormskritt. Han slikket henne lenge. Fort. Mykt. Hardt. Herlig. Anette vred seg der hun lå. ’Jeg kommer!’ ropte hun. ’Ja, baby. Kom for meg. La meg få smake på orgasmen din!’ hylte han tilbake. ’Åååhhh..’ stønnet hun og kjente rykningene i kroppen ta overhånd..

Det ringte på. Hun så på Anders. Han smilte bredt. Anette tok morgenkåpa som hang i skapet rundt seg og løp for å åpne. Før hun åpnet snudde hun seg og så på Anders i dørsprekken. Han lå i senga og tittet i taket, og hadde et stort smil om munnen. Anette lo for seg selv.

’Hei, jeg er her for å titte på et ledig rom?’ sa han som stod i døra. ’Jeg vil gjøre hva som helst for å få leie her. Har lett etter et sted å bo lenge nå.’ Forklarte han. ’Beklager, men det toget har nok kjørt nå..’ smilte Anette lurt og tittet bort på Anders som ennå lå i senga si..

Legg igjen en kommentar