Ren nytelse ved sommertjernet – erotisk novelle

Det var varmt, utrolig varmt. Hetebølgen hadde lagt seg over østlandsområdet, og værutsiktene dager fremover var de samme; Varmt.
Denne tirsdagen hadde jeg fri, og varmen tvang meg ut av leiligheten. Jeg visste om et lite skogstjern ikke så langt unna, og dit satte jeg kursen. Den lille bilen min, en cabriolet, tok meg raskt frem mot målet, og det var herlig å kjøre langs skogsveien opp mot tjernet.

Vinden rusket i håret mitt, mens solen brant over de nakne skuldrene. En liten badeshorts var alt jeg hadde på meg, men jeg kunne like godt ha vært helt naken, for jeg regnet ikke med at det var mye folk her på en hverdag. Det lille tjernet lå inne i skogen mellom noen knauser, og det var tilfeldig at jeg sist sommer fant stedet. I helgene pleide det å være en del barnefamilier her, men på hverdagene hadde jeg aldri sett folk.


Jeg parkerte bilen helt nede ved vannet, og som jeg tenkte var det ingen å se. Jeg bredte ut håndkleet nede ved vannkanten, dro av meg shortsen og hoppet i vannet. Med det samme var det deilig og avkjølende, men etter noen svømmetak var temperaturforskjellen utlignet, og det var som å bade i sitt eget badekar. Jeg svømte ut til en liten holme, bare et titalls meter fra land, der jeg la meg flat ut i gresset, naken som et lite spedbarn. Men mens jeg lå der å stirret opp på den blå himmelen hørte jeg en bil komme kjørende langs skogsveien. Jeg snudde hodet mitt mot land, og riktignok, en volvo stasjonsvogn kom sakte kjørende ned til vannet og stanset. Det gikk et par minutter uten at noe skjedde, men så steg to personer ut av bilen. En ung kvinne med langt lyst hår, iført en lett hvit sommerkjole gikk ned mot vannkanten. Den andre personen var en mann, og han hadde med seg et stort kamera kunne jeg se. Nå ble jeg nysgjerrig og presset meg ned i gresset for ikke å bli sett. Mannen og kvinnen der inne vekslet noen ord, og så begynte han å ta bilder av henne. Hele tiden knipset han bilder mens hun vasset i vannkanten med den hvite kjolen bølgende rundt kroppen. Noen ganger løftet hun den opp, mens andre ganger lot hun den falle helt ned slik at kjolekanten fløt i vannet. Selv på denne avstanden kunne jeg se at kvinnen var en skjønnhet, og jeg fikk misstanke om at det var nok en fotoseanse for et av disse mange herremagasinene. Tanken på det fikk meg til å følge ekstra godt med på det som foregikk. De to der inne brydde seg ikke om bilen min som stod der. De regnet vel med at det var en turgåer som var ute i skauen. Snart la kvinnen seg ned i sanden og halvt nede i vannet mens mannen fotograferte. Hun dro kjolen opp til hoftene, og vridde seg i alle mulige posisjoner mens det ble knipset og knipset. Det var helt tydelig at hun var naken under kjolen, for når hun lå på magen dro hun kjolen opp over den bare rumpen. Det var et syn for guder, og snart merket jeg at pikken min ble hard som stål. Jeg lot en hånd søke ned og holdt rundt den, og jeg kunne ikke la være med å runke sakte mens jeg presset meg så langt ned i gresset som jeg kunne.


Nå dro kvinnen kjolestroppene ned over skuldrene og blottet to fantastiske bryster. Selv på denne avstanden så jeg de struttende vortene mellom hennes lekende fingre. Jeg runket litt forterre nå, og var utrolig kåt. Kvinnen lå på rygg å lekte med seg selv nå. Blikket hennes søkte hele tiden fotografen som gikk i ring rundt henne å knipset bilder. Nå så jeg hennes høyre hånd søke ned i det glattbarberte skrittet, og hun strøk sakte over fitta. Snart beveget hun hoftene opp og ned mens hun fingerpulte seg selv. Det var utrolig erotisk å se på, og jeg runket stadig fortere men måtte stanse av frykt for å få orgasme med en gang. Dette ville jeg nyte fra losjeplass, tenkte jeg. Fotografen må minst ha tatt hundre bilder av kvinnen som lå der å lekte med seg selv. Men så, med ett reiste kvinnen seg opp og pekte ut mot holmen der jeg befant meg. De to der inne vekslet noen ord før de begge begynte å vade utover. Jeg visste at det var ikke dypere enn at de kunne gå utover, og vannet ville såvidt rekke opp over magen. Jeg ble iskald og visste ikke hva jeg skulle gjøre. Pikken var like stiv, og reiste jeg meg opp ville de øyeblikkelig se meg og min tilstand. Derfor snudde jeg meg på magen og vendte ansiktet vekk. «Nei men, er det folk her»? Den tynne stemmen til kvinnen skar gjennom den hete sommerluften. Jeg snudde ansiktet mot henne og sa «Hei». Det var alt jeg kom på å si. «Hei selv», sa hun med en blid stemme. Bak henne kom fotografen med kameraet klart. Han var nå iført en shorts.
Jeg så at hun var en slik skjønnhet som en ellers bare så i disse magasinene med lettkledde og nakne jenter. De var aldri å se ellers, bare i blader. «Vi holder på med en fotoseanse», sa kvinnen. «Vi tenkte vi kunne ta noen bilder her ute på holmen, men vis det ikke passer deg så fjerner vi oss med det samme». Hun stirret spørrende på meg. «Nei Nei», sa jeg fort. «Det er helt i orden». «Så bra», svarte hun. «Jeg heter Tina, og dette er Kjell min fotograf», svarte hun tilbake. Kjell kom bort å hilste på meg, og det samme gjorde Tina. Hånden hennes var silkemyk, og smilet rundt munnen var fantastisk. Jeg måtte løfte litt på overkroppen da de håndhilste på meg, og kvinnen lot blikket fare over meg. «Du skal ikke være blyg fordi du er naken», sa hun leende. «Jeg er jo naken selv», sa hun. Fotografen Kjell saumfarte holmen og bad Tina bli med på den andre siden der det var noen små svaberg. «Bli med oss», sa hun til meg. «Jeg har ikke noe imot å ha tilskuere når jeg blir fotografert erotisk», sa hun smilende. «Ja, men da må fotografen også være naken», svarte jeg liksom for å forsvare meg. «Det er sikkert helt ok for Kjell», sa hun og stirret på sin fotograf med et lurt smil. «Klart», repliterte fotografen tilbake mens han dro av seg shortsen.


Pikken min hadde roet seg ned nå, og jeg kunne snu meg. De to hadde gått over på den andre siden og jeg ruslet etter. Dette ville jeg overvære, tenkte jeg. Og tanken på å få sex med denne underbare fotomodellen, her ute på holmen, den streifet meg måtte jeg innrømme for meg selv. Nede på et svaberg lå Tina helt naken. Kjell fotograferte fra alle mulige vinkler, og Tina lekte med brystene sine mens hun la seg i forskjellige posisjoner. Jeg kunne se hun var helt glattbarbert, og noen ganger streifet fingrene hennes kjønnet sitt. Og hver gang hun berørte seg selv fikk hun dette kåte blikket som en ofte ser avbildet. Jeg satte meg ned på gresset og studerte fotoseansen. Tina enset ikke meg, og gjorde alt fotografen bad henne om. Hun lå på rygg, hun lå på magen, hun stod på alle fire og hun lå med begge beina i været. Jeg ble stiv igjen, og forsøkte å holde beina sammen, trukket opp mot magen for å skjule min tilstand. Men jeg kunne undrende se at fotografen var upåvirket av kvinnekroppen, for kuken hans var helt slapp og ganske liten kunne jeg se.


«Har du lyst å bli med på noen bilder?», spurte Kjell med ett. Jeg stivnet i hele kroppen. Skulle jeg fotograferes sammen med Tina? Før jeg rakk å svare lo Tina en klukkende latter og bad meg komme bor til henne. «Det er jo bare gøy», sa hun. «Og jeg ser at du liker synet av meg», fortsatte hun. Jeg ble helt knusktørr i munnen, men nikket tilbake mens jeg forsøkte med et smil som forekom meg å bli en stygg grimase. Men Tina vinket meg til seg, og jeg reiste meg opp og gikk sakte mot henne. Pikken stod rett opp nå, og det var ingen vits å skjule det nå. «Sett deg ned her», sa hun med en lun stemme. «Ikke vær blyg». Jeg satte meg ned på berget tett inntil henne, og hun la en hånd rundt skuldrene mine. «Jeg er kåt», hvisket hun. «Blir alltid kåt ved slike utendørs fotoseanser», fortsatte hun lavmælt. «Men Tom her er homo», og han er ikke interessert i meg. «Han er nok mere interessert i deg», klukket hun mens hun lot munnen hennes søke min. Hun duftet fantastisk, og leppene hennes var myke som silke. Leppene våre møttes og med åpen munn utforsket vi hverandre med tungene. Tina lot fingrene gli over hele kroppen min, og streifet den harde kuken flere ganger. Dette gjorde meg utrolig kåt, og jeg enset ikke den homofile fotografen som hele tiden svinset rundt og knipset bilder. Munnen min søkte nedover og fant brystene hennes. Vortene hennes var harde og store og struttet mellom leppene mine. «Ja», hvisket hun hest. «Bit litt i dem», det er så deilig. Jeg merket noen myke fingre rundt kuken min, og hun masserte meg så det gikk ilinger fra topp til tå. Uten å si et ord presset hun meg ned på rygg, og munnen hennes søkte nedover brystkassen, navlen og ned i skrittet. Med en hånd rundt den stive kuken lot hun tungen gli langs staken. Hun slikket den overalt, og da hun lot leppene åpne seg og la seg over tuppen måtte jeg stålsette meg for ikke å få orgasme med det samme. Jeg presset hoftene mot henne og pikken gled helt inn i henne. Hun beveget hodet opp og ned mens kuken gled inn og ut av munnen. Samtidig sugde hun fantastisk men jeg kjente tungen rotere rundt det harde lemmet. Så trakk hun fjeset tilbake, smilte til meg og satte seg over meg. En hånd holdt pikken rett opp i luften og så satte hun seg sakte på. Mens hun utbrøt et hest lite skrik gled hun langsomt ned. Jeg merket fitta omslutte pikken, og følelsen var utrolig deilig. Da den var helt i bunn begynte hun å ri meg sakte frem og tilbake. De hese skrikene ble til kåte stønn, og mens jeg lot kuken støte inn og ut fant hendene mine de runde deilige brystene hennes og jeg knadde dem hardt. «Ja Ja Ja», ropte hun med halvt lukkede øyne. «Du har en herlig kuk». «Pul meg hardt hardt hardt».

Hver gang rumpen hennes traff lårene mine lød det et høyt klask, og jeg merket hvordan fitta hennes knøt seg rundt kuken. Det var så utrolig deilig, og jeg var ikke langt unna utløsning. Som på kommando snudde vi oss. Hun la seg på rygg på den harde steingrunnen, løftet beina over skuldrene mine og trakk meg etter hoftene. Jeg styrte kuken inn i henne igjen, og gled helt i bånn. Så begynte jeg å pule henne igjen. Kuken gled inn og ut, og samtidig lot hun en hånd massere seg selv. «Åååååååå det er så deilig» «Jeg er så kåt», sa hun hest. «Ikke sprut inn i meg, men la meg få det over brystene og ansiktet», sa hun mens hun møtte støtene mine. Nå merket jeg orgasmen tvinge seg på. Ilingene startet helt nede i føttene og bredte seg oppover mot skrittet. Jeg trakk kuken ut, satte meg over henne mens hun tok tak i det stive lemmet med en hånd mens hun masserte seg selv med den andre. Og da jeg sprutet hylte hun selv ut i orgasme; «Jeg kommer», skrek hun mens kroppen skalv under meg. Sæden skjøt ut av kukspissen. Den første ladningen traff henne like under øyet, og mens hun runket meg heftig kom de neste salvene av hvit sæd. Hun åpnet munnen, lente seg litt frem, og tok imot det som kom. Jeg beveget hoftene lengre frem, og hun lot leppene omslutte pikkhodet.

Sæden randt mellom leppene hennes og nedover halsen og brystene. Hun slikket og sugde den helt tom mens øynene søkte blikket mitt hele tiden. Tungen hennes slikket over leppene der sæden sakte strømmet ut av munnen. Det var utrolig erotisk å se på, og jeg merket at jeg allerede begynte å bli stiv igjen. Men nå var seansen over. Tina reiste seg opp, takk kjolen over hodet mens fotografen tok på seg shortsen. Uten å si noe som helst, bortsett fra et kjapt «ha det bra», forsvant de inn mot land og kjørte så avsted. Jeg ble liggende der på holmen en stund, før jeg også vasset inn til land og fikk på meg min egen shorts mens jeg undrende lurte på om jeg noen gang fikk se den skjønne Tina igjen.

Legg igjen en kommentar