Ren nytelse – erotisk novelle

Vannet hadde akkurat rukket å bli varmt og herlig da det banket på baderomsdøra. Han visste at Lene skulle ta seg en dusj og hadde veldig lyst til å joine henne. De hadde vært kjærester før, men nå hadde de gått over til å bare være venner. Venner som fikk litt mer av hverandre enn det de fleste ville godta i et normalt vennskap. Men de likte det sånn. Å kunne ta hverandre når de ville, uten at det måtte by på problemer som for eksempel et parfohold kan finne på å by på.

De begge hadde lyst på mer. Lyst til å leve vilt. Og Lene var vill. Og vakker. Hun ønsket å ha det som deilig som mulig, med så mange som mulig. Det var jo den ville siden hennes som Martin hadde følt seg tiltrukket av i utgangspunktet. Han ville ha henne. Han ville være den som fikk den deiligste jenta på festen. Lene hadde tidligere jobbet som glamourmodell og visste akkurat hvordan kunne skulle være for å tenne en mann..

Han banket på døra igjen, og åpnet den sakte. Lene snudde seg halvveis i dusjen og tittet på han. ’Halla kjekken!’ smilte hun ’lyst på litt fitte kanskje?’ Martin dro av seg klærne. ’Gjett om jeg har!’ gliste han og gikk inn i dusjen. Kroppen hennes var himmelsk. Store pupper, slank og fin mage og den spretne rumpa da. Martin elsket å se henne naken. Det oste sex av henne i lang vei. Han kjente hvordan pikken sakte gikk oppover. Det skulle ikke så mye til for Lene å kåte opp denne gutten. Hun stakk ut rumpa litt så han fikk den presset mot seg, og bedre tilgang selvfølgelig..

Vannet rant nedover kroppene deres. Martin dro henne inntil seg. Hun dyttet rumpa bakover og kjente den harde kuken presse imot. Martins hender hadde begynt å vandre på kroppen hennes. Han strøk henne på magen, og videre oppover mot brystene hennes. Han klemte på dem. 100% naturlig. Han smilte og masserte dem forsiktig. Han elsket å stå bak henne slik, holde henne fast i puppene og presse seg mot rumpa hennes. Lene snudde seg litt og ga ham et kyss. Tungene deres møttes, mens det varme vannet fra dusjen rant nedover ansiktene deres..

’Bøy deg nedover’ hvisket Martin i øret hennes. Han trenget ikke å be henne to ganger, før hun hadde allerede bøyd seg, stukket ut rumpa og spredt rumpeballene til side for han. Når hun dro dem til side sånn kunne han se alt. Hvordan hullet blottet seg for ham. Litt av et syn! Han tok tak i kuken sin og førte den mot åpningen hennes. Hun spredte litt mer. Martin gliste og presset seg inn..

’Ååhh’ stønnet hun ’ for en kuk!’ Han visste at hun elsket den. Den var stor og hard og måten han pleide å ta henne gjorde henne helt gal. Så gal at hun pleide å trygle om mer. Nå hadde han presset den helt inn. Han kunne kjenne bunnen av henne og presset enda litt til. ’Helt inn, baby..’ hvisket han og kysset henne i halsen. Hun smilte og ga han bodylotionen. ’Smør meg inn, og ta meg samtidig..’ sa hun lurt. Han tok litt i hånden og begynte å gni det over henne. Med masserende bevegelser kremet han henne inn og vasket de herlige formene hennes.

Han gikk nå inn og ut av henne. Hvert støt ble hardere og mer intenst enn det forrige. Han presset den hardt inn, og fort ut. Hardt inn, og fort ut. Pumpet fortere og fortere. Lene satte hendene på dusjkabinettets vegger. Det hadde begynt å dampe i dusjen nå, og det ble klare tegn etter hendene hennes som klamret seg fast på de flate, våte veggene..

Martin fortsatte å pumpe. Han elsket å presse seg inn i henne. Hun var trang og varm, og kuken hans kjente alle veggene hennes. Han fylte henne helt. Da rykningene begynte å trenge seg på, visste han at han kom snart til å sprute. Lene trakk han ut av seg og snudde seg brått mot han. Hun satte opp den ene foten på dusjhåndtakene og satte seg ned på kuken hans..

Han stønnet og lente hodet mot kabinettveggen. ’Jaahh, ri meg!’ utbrøt han og lukket øynene. Og jada. Hun gjorde det. Opp og ned i full fart. Tempoet økte hele tiden og Martin skalv mer og mer. Han holdt henne på rumpa og hjalp til med pumpinga, men nå var det like før orgasmen kom. Lene satte hendene på brystkassa hans og så han inn i øynene. ’Du vet hva jeg vil ha..’ hvisket hun. Han visste godt hva hun mente.. og nå var det like før. Han pustet og peste. ’Jeg spruter!’ ropte han. Lene satte seg ned på kuken hans. ’ Fyll meg! La meg kjenne deg komme!’ befalte hun. ’Ååååhhh!’ stønnet han og lot rykningene ta overhånd..

Hun vasket vekk det som var igjen av bodylotion, og smilte. ’ Jeg vasket håret før du kom inn jeg.. så nå er jeg ren og og herlig..’ lo hun. ’Skal love deg du er herlig..’ smilte han tilbake.

Kjøp 3 for 300,-

Legg igjen en kommentar