På villspor – erotisk novelle

Det regnet. Det var grått og trist ute. Familien hadde dratt på besøk til tanter og onkler og Linn hadde blitt igjen hjemme. Det var aldri noe gøy å dra på familiemiddag, det vanlige tomsnakket liksom. Hun hadde valgt å bli igjen hjemme, men nå kjedet hun seg litt. Regnet traff vinduskanten og lagde herlige lyder. Hun elsket lyden av regn, og for ikke å nevne lukta ute etterpå. Linn kastet seg ned i sofaen med et lavt sukk og slo på Tv’en. Det var uvant at det var så stille i huset, og hun ville bare nyte en helt vanlig hverdag i ro og fred.


Hun zappa mellom kanalene og fant ikke noe interessant å se på. ’Nei nei..’ sa hun til seg selv og løp opp på rommet for å skifte til pysj. Linn hadde ikke vært oppe lenge før det ringte på. Hun stakk hodet fram øverst i trappa. ’Har de glemt noe igjen?’ sa hun oppgitt og himlet med øynene. Hun trasket ned trappene, og hoppet ned det siste trinnet. ’Hva har dere glemt?’ spurte hun sarkastisk idet hun åpnet døra, og fikk plutselig øye på en ung fyr i døråpninga..


’Hei’ hvisket han forsiktig ’unnskyld hvis jeg forstyrrer, men jeg tror jeg har gått meg vill..’ forklarte han. Han hadde blitt søkkvåt av regnet og dråpene rant ned fra det brunblonde håret hans. Han hadde knallblå ,vennlige øyne som smilte til henne. Klærne hadde klistret seg fast til kroppen hans og hun kunne se tydelige muskler stikke frem. Han holdt armene i kryss og varmet seg selv. Den hvite T-skjorta han hadde på seg hadde ingenting det skulle sagt når regnet plutselig hadde begynt å falle. ’Ehh..’ stammet Linn ’jeg vet ikke helt..’ sa hun usikkert og tittet på ham. Han smilte tilbake med et blikk som fortalte henne at hun kunne stole på han her. Hun slapp ham inn.
’Vent her’ ropte hun og løp opp trappa. Han ble stående og skjelve. Forsiktig tittet han inn i stua. ’Åhh, en peis!’ sa han drømmende. ’Sa du noe?’ Linn hadde kommet ned igjen med en morgenkåpe i hånda. ’Hva? Nei, jeg fikk bare øye på peisen.. jeg fryser vet du..’ forklarte han og lo. ’Her.. du kan ta av deg de våte klærne på badet’ sa hun, pekte i retning bad og ga han morgenkåpen ’vi kan putte dem i tørketrommelen mens vi finner ut av hvor du skal’ forklarte hun videre og smilte. ’Tusen takk, du er til stor hjelp!’ utbrøt han tydelig takknemlig. Hun visste at de fleste naboene mest sannsynlig ikke var hjemme på denne tida og at hun sikkert hadde vært den eneste som hadde orket å slippe ham inn i varmen. Han snudde seg og smilte til henne før han lukket baderomsdøra.


Hun sukket for seg selv mens hun ventet på ham i stua. Hva hadde foreldrene hennes sagt om dette? Hun var jo voksen, men de likte ikke at hun hadde guttebesøk, og ikke nok med at han var gutt, så var han en fremmed i tillegg. Men han virket jo i det minste veldig grei. Hun så ham komme tilbake igjen. ’Takk igjen..visste ikke helt om jeg skulle bare sette på tørketrommelen eller? ’ hvisket han spørrende og ga henne de våte klærne. Morgenkåpa passet ham perfekt. Hun nikket og tok med seg klærne hans til badet igjen. Han tittet seg rundt. Hjemmet deres var koselig, lyset var svakt og peisen glødet. Det hang bilder av den flotte jenta som hadde sluppet ham inn på veggene. Han studerte ett av dem. Hun hadde langt blondt hår, brune øyne og var slank. Smilet hennes gjorde han mo i knærne. ’Hun er perfekt..’ hvisket han for seg selv og stirret på bildet. ’Jasså?’ hørte han henne plutselig si bak ham.


Han snudde seg brått. ’Jeg mener..’ stammet han nærmest. Linn gikk mot han. ’Sett deg..’ hvisket hun og pekte mot sofaen ’hadde du likt meg på alle måter da?’ spurte hun flørtende. Hun visste ikke helt hva som gikk av henne. Men hun følte en indre trang til å være med ham, å kjenne ham. ’Hvordan da?’ spurte han. Linn lo. ’Hadde du hatt lyst på meg?’ spurte hun på en ironisk, men frekk måte. Han sperret opp øynene litt. ’Vel?’ spurte hun igjen. Han satte hånda si ved knytningen på morgenkåpa og sakte åpnet den opp..

Hun dro forsiktig opp nattkjolen sin. De lange bena hennes kom mer og mer til syne. Han satte hendene sine på lårene hennes. Lot dem forsiktig bevege seg opp og ned på den varme huden hennes. Linn lot nattkjolen falle over hendene hans. Han fortsatte å ta på henne. Med små bevegelser lot han hendene skli over på baksiden av lårene hennes og sakte oppover mot rumpa. Hun hadde på seg string. Han kjente hvordan rumpa stakk ut fra kroppen hennes. Den var fast og fin. Han lot hendene gli over halvsirkelen den formet og traff stringkanten hennes.

Gradvis dro han den ned. Linn hadde begynt å få små rykninger i kroppen av opphisselse. Fingerene hans dro stringen ned fra hoftene og slapp taket. Den falt i gulvet. Først nå kunne han se at den var rød med blonder. Han smilte og plukket den opp. ’Suvenir?’ så han spørrende på henne. Hun smilte og nikket :’vær så god..’ Hun løftet det ene beinet sitt og satte det i sofaen ved siden av han. Kjolen skled opp, men akkurat sånn at han ikke kunne se om hun var barbert eller ikke. Hun satte hendene sine på skuldrene hans, dyttet av ham morgenkåpa og så på ham. Magemusklene var faste og fine. Han hadde en deilig sydenbrun hudfarge og hun så hvordan hun hadde tent han. Han hadde blitt hard, og nå stod penisen og pekte rett opp.

Linn satte det andre beinet på den andre siden av ham. Hun bøyde seg over og hvisket han i øret:’ jeg er våt..’ Det rykket i han. Han slapp fra seg et lite stønn og satte hendene på hoftene hennes igjen. Han så beundrende opp på henne. ’Du er så deilig!’ stønnet han. Og før han visste ordet av det hadde hun satt seg ned i faget hans. Rett ned. Rett på kuken hans. Hun var så våt at han skled rett inn i henne. Han kjente hvordan hun omslukte han. Hvordan veggene hennes presset seg rundt ham. Hun var trang, varm og myk. ’Ååhhh’ stønnet han høyt, og kjente hvordan kroppen hennes gradvis begynte å bevege seg opp og ned.

Hun nærmest hoppet frem og tilbake. Lot han skli fort ut, og hardt inn. Fort ut, og hardt inn. Tempoet økte hele tiden og han skalv mer og mer. Rykningene ble større og større. Han stønnet og vred seg. Hun pumpet han inn og ut av seg. Han hjalp til med hendene sine på rumpa hennes. Hun stønnet. Støtene ble hardere og hardere. Fortere og fortere. Inn og ut. ’Jeg greier ikke mer!’ ropte han. ’Sprut i meg!’ skrek hun tilbake. Med et kraftig rykk slapp han orgasmen løs. Han skalv og pustet tungt. Rykningene ble gradvis mindre. Linn ga han et vått kyss på munnen før hun dro ham forsiktig ut av seg.

’Mmmhh..herlig med varme klær!’ smilte han. De kysset. Han hadde fått veibeskrivelser og skulle dra avgårde nå. Regnet hadde roet seg ned. Linn ga ham en gammel paraply som hun visste ingen ville savne. ’Ring meg da!’ ropte hun etter han og så han nikket et stykke unna. Bare en halvtime senere var familien hjemme igjen..
’Hva har du gjort idag da?’ spurte faren hennes henne mens han ristet av seg litt regn. ’Nahh, ikke stort’ løy hun. ’Men du har hatt det kos her hjemme da?’ spurte han igjen og så på veslejenta si. ’Å jada, jeg er glad jeg ikke ble med på familiebesøk, for å si det sånn..’ lo hun.

Legg igjen en kommentar