Nissens hule – erotisk novelle

Jeg holdt den lille papirbiten i hånden mens jeg lurte på hva i helsike jeg gjorde her.. Jeg banket tre ganger på døren, hardt, vel vitende om at det var “den tiden av året igjen..” 

Jeg var i et mørkt humør i går kveld da han kom bort til meg. Det var sannsynligvis skrevet over hele pannen min at jeg ikke var i strålende humør, og det eneste han gjorde var å komme bort til meg og gi meg denne papirlappen, før han forsvant ut i det kalde mørket igjen. 

Rundt juletider mener jeg at det hovedsaklig finnes tre typer mennesker. Den ene typen er den klassiske grinebiteren som mener jul er bortkastet tid og noe forbasket tøv. Den andre typen er den hyperaktive som er høyt og lavt fra første søndag i advent til julaften, og egentlig litt etter det også. Den tredje typen er de som er ensomme, og later som om de er den første typen.

Jeg er vel en blanding av type en og tre, egentlig litt usikker på hvor reell min misnøye med julen egentlig er. Jeg må vel innrømme at det nok er en slags selvforsvarsmekaniske også.

 Jeg er vanligvis en pysete jente som ikke liker å prøve nye ting. Jeg overrasket meg selv for hvert skritt jeg tok etter at jeg gikk ut av bussen, på vei mot et mål jeg ikke visste hva innebar. Her stod jeg foran en dør mens jeg ventet, og forsøkte å se uberørt ut. Det gjorde det ikke mindre ukomfortabelt at antrekket jeg hadde på meg ikke akkurat var typisk for meg. Jeg liker best å gå med store dongeri-bukser og t-skjorter. Hvis jeg skulle ha på meg “noe sexy” innebar det som regel at venninnene mine hadde presset meg forholdsvis hardt over lang tid.. I dag hadde jeg på en frakk som gikk ned til knærne. Ingenting annet. Ikke bukse, ikke bluse, kun en liten truse. Jeg hadde valgt en lekker, liten g-streng som jeg hadde lagt til sides for en passende anledning. Tanken på dette fikk meg til å sjekke at frakken dekket meg ordentlig. 

Huset jeg stod utenfor var ikke noe spesielt i forhold til husene i nabolaget jeg var i. Husene var litt for like etter min smak. I hagen utenfor huset stod en heller grell nisse-figur med noe som lignet en krysning av en hest og et reinsdyr. Den røde nesen avslørte den som et reinsdyr.

Døren åpnet seg etter det jeg synes var en liten evighet, og dro meg ut av den drømmende og observerende modusen jeg var kommet i. Når jeg så på mannen som åpnet døren skjønte jeg nøyaktig hvorfor jeg hadde tatt sjansen på å komme på denne måten.

Han hadde på seg en lekker jeans som strammet seg over hoftene hans, og en enkel t-skjorte. Men han var hot.

“Jeg heter Jakob,” sa han og håndhilste på meg med grove never. Jeg sa at jeg het Veronica, mens jeg bannet stille inni meg. Jeg hadde akkurat sagt det ekte navnet mitt til en fremmed, så mye for det fantasi-elementet. Jeg hadde egentlig tenkt å bruke et navn jeg synes ville være mer sexy i situasjonen, nemlig Lolita. For sent…

Han snudde seg og gikk inn i huset, slik at jeg kunne følge etter ham. Han hadde en lekker rumpe. Jeg stirret slik på den at jeg holdt på å snuble i teppet som lå på tregulvet i gangen. Jeg forbannet meg selv for å være en kløne, og stirret på gulvet slik at jeg ikke helt klarte å få med meg hvordan omgivelsene mine så ut.

Han gav meg en svart plast-pose og spurte om jeg ville gjøre meg klar. Han holdt ut hånden og indikerte at jeg skulle få inn på rommet som lå til min venstre. Det var et lite rom, og hjertet mitt hamret i brystet. Jeg ventet til han gikk ut før jeg kikket i posen, og skjønte at jeg skulle gå med det som lå i posen. Jeg tok av meg frakken slik at jeg stod der i trusen og de kne-høye støvlettene. Jeg strøk på latex-skjørtet og kjente at brystvortene mine var gode og stive, selv om det var varmt i rommet.

Jeg klarte å lirke skjørtet på meg, det var spesielt over rumpen at det var utfordrende. Det var knapt nok noen vits i å ha det på seg, jeg kunne fint stryke meg på musen uten å løfte opp skjørtet. Jeg var så kåt at jeg vurderte å gi meg selv en kjapp orgasme der og da, men bestemte meg for å vente. Han hadde lovet meg en jul jeg ikke ville glemme, og jeg var spent på så se om han om han klarte å holde løftet sitt.

Toppen som lå i posen var litt mer moderat enn skjørtet med lange armer, slik at bare toppen av de BH-løse brystene mine kunne sees. Den var riktignok trang, slik at formene mine syntes godt, og jeg likte hvordan brystvortene stakk ut gjennom det grønne stoffet. Der var to plagg til i posen, en liten og spiss hatt, og noen hold-up strømper. Det var mye bar hud mellom strømpene og skjørtet, og jeg angret et lite øyeblikk på at jeg ikke hadde tatt litt solarium.

Et lite speil viste øvre halvdelen av kroppen min. Jeg ristet litt i håret og rufset det til før jeg satte på hatten. Jeg var litt av et syn, etter min egen mening. Det rufsete, blonde håret, det hjerteformede ansiktet og de skinnende blå øynene lyste opp, sannsynligvis fordi jeg hadde store og kåte forventninger. Jeg fant ingen sko, og fant ut at støvlettene ikke passet til antrekket. Det gjorde ingenting, jeg synes jeg hadde rett antrekk og rett høyde for en frekk, liten alv.

Jeg trakk pusten dypt før jeg gikk ut igjen av rommet. Jeg stod på innsiden av inngangsdøren og gikk videre innover i huset. Jeg hørte ikke en lyd og holdt pusten mens jeg forsøkte å finne et hint om hva som ventet meg. Jakob var ikke å se.

I enden av gangen kom jeg til en spiraltrapp som gikk nedover. Det var ingen andre veier å gå, så jeg begnte å gå ned den bratte trappen. Skjørtet strammet rundt hoftene, så det tok litt tid å komme seg ned. Jeg kunne fremdeles ikke se noen andre, men her nede var det i hvert fall litt julemusikk. Da jeg kom helt ned så jeg en dør, og hørte at musikken kom fra bak den døren.

Uten å banke skubbet jeg døren opp.

Rommet som åpenbarte seg var helt utrolig. Det var vakkert, fra taket hang det små, blinkende sølvfargede lys. Lysene fanget snøfnugg, etterligninger så klart, som danset rundt i rommet. Det var en bar i rommet med matchende belysning, og helt bak i rommet var det et stort tre! Treet var pyntet med enhver tenkelig julekule og denslags, det gav en fantastisk effekt. Julemusikken fortsatte å spille, men etter at jeg var kommet over sjokket begynte jeg å legge merke til de andre som var i rommet. Alle jeg så var damer, og alle var kledd i det samme som meg, og alle var utrolig sexy. Alle hadde omtrent samme høyde, så jeg følte at jeg hadde kommet inn i et rom fullt av søte, små alver. De fleste var opptatt med å prate i par eller små grupper. Selv om vi hadde svært lite klær på oss var det godt og varmt i rommet.

Jeg ble fascinert av noen av damene som strøk på hverandre flørtende. Et par klinte litt også, og jeg så tungene danse inn og ut av munnen, og avslørte tungepiercingen til den ene av dem. Jeg kunne ikke se Jakob noe sted, men etter hvert som jeg kikket meg litt rundt fant jeg stadig flere jenter som koste seg. Jeg har aldri hatt et eventyr med en annen jente før, bortsett fra den ene gangen jeg og en venninne lekte litt med puppene til hverandre. Jeg var mye mer interessert i å finne Jakob.

I det borteste hjørnet av rommet var det laget en falsk hule. Jeg tok med meg en rom og cola fra baren og gikk den veien. Baren var gratis for alle, noen av jentene satt bare og laget seg drink etter drink. Jeg tenkte for meg selv at dette måtte være en perfekt plass å være i julen hvis du nettopp var blitt dumpet.

En av de andre “alvene” stod ved inngangen til hylen og delte ut små gaver til de som gikk forbi. Jeg tok imot min og bestemte meg for å åpne den med en gang, den inneholdt en pakke med anal-kuler. Hver kule så ut som et julenisse-hode. “Alven” sa at gaven var spesielt tiltenkt meg, og sa smilende at Jakob var inne i hulen.

Så alle visste at Jakob hadde invitert meg? Jeg lurte på om han hadde planlagt hele denne greia, og hvorfor jeg var den eneste av alle disse vakre damene han var interessert i.

Hulen var innredet og pyntet like vakkert som hovedrommet, litt mørkere og med hulemalinger av reinsdyr som trekker sleden og Julenissen i forskjellige sex-stillinger med nissemor.

Jakob hadde ikke kledd seg ut. Han satt, avslappet, i en stress-less. Han kunne ikke sees fra inngangen til hulen. Da han så meg så jeg at øynene utvidet seg litt, og han fulgte nøye med på de små, trippende skrittene mine. Selv om han ikke var kledd som julenissen synes jeg det var mest passende å sette meg på fanget hans, noe som fikk skjørtet mitt til å gli så langt opp at den nakne fitten min kom til syne. Jeg gav litt blaffen og latet som om jeg ikke merket det, samtidig som jeg kjente lemmet til Jakob presse mot rumpen min. Jeg hadde egentlig tenkt å be ham forklare seg når jeg fant ham, men lysten til å ligge med ham tok litt over. Jeg hadde bare drukket en drink, men følte meg beruset. Stemningen gjorde sitt til den følelsen, tenker jeg.

Jakob kysset meg i nakken. Jeg kjente at han også begynte å få det litt travelt, og lot meg slappe av mens han holdt meg. Han holdt meg tett inntil seg, men forsiktig likevel. Leppene hans føltes så myke mot huden min, og det gikk opp for meg at jeg hadde vært kåt siden jeg tok på meg alve-kostymet. Han må ha hørt at jeg gispet og lot hånden hvile forsiktig på lårene mine, rett over strømpene. Han gjorde ikke noe forsøk på å flytte hånden høyere opp, men beveget den i sirklende bevegelser. Jeg hørte at han også pustet litt raskere, og synes det var merkelig at jeg nettopp hadde møtt denne fyren. Han tok på meg som om han hadde gjort det hele livet, måten han gjorde det var helt perfekt. Jeg strakk meg etter lemmet hans, men han skubbet hånden min forsiktig bort.

Jeg reiste meg opp og var så kåt at jeg var svimmel. Jeg skubbet ham i brystet slik at han forstod at han skulle bli sittende, før jeg knappet opp skjorten hans. Jeg ville helst rive den av, men temmet meg selv og åpnet den sakte og rolig. Jeg kysset og slikket ham på brystet og kjente den deilige smaken av ham. Jeg sirklet tungen rundt den stramme magen hans og åpnet buksen samtidig før jeg dro dem av ham. Han hadde ikke undertøy på seg.

Jeg slikket ham på ballene, men spenningen i luften var så tung at det fikk være nok forspill! Jeg hadde på følelsen av at vi skulle tilbringe hele natten sammen, og jeg ville ha kuken hans inni meg ganske umiddelbart. Jeg reiste meg opp og beveget rumpen i det jeg håpet var noen forførende bevegelser. Jeg bøyde meg fremover mot veggen og stakk rumpen ut, og konstaterte at det virket. Jakob stort sett hoppet over gulvet, naken bortsett fra skjorten jeg aldri fikk av ham, og tok tak i hendene mine med den ene hånden. Den andre hånden brukte han til å guide kuken inn i meg. Han presset seg hardt inn i meg, og følelsen var ubeskrivelig. Dette hadde jeg ventet på. Skjørtet mitt klistret seg til hodtene og håret klistret seg til hodet av svette. Jeg måtte støtte meg til veggen for å holde balansen, rommet snurret og blinket mens vi pulte som galne. Så kåte som vi var tok det ikke lang tid før begge kom. Han trakk seg ut rett før han kom og sprutet ut over hele rumpen min før vi kollapset på gulvet. Vi lå og småkoste på gulvet en stund før jeg kjente at han var klar igjen. Jeg bøyde meg ned og sugde ham opp igjen, slik at han ble skikkelig hard. Dette hadde jeg aldri gjort før, og følte meg herlig skitten der jeg sugde kuken hans og kjente smaken av meg selv samtidig.

Etter en liten stund var han klar, og denne gangen ville jeg ha ham litt lenger enn første gang. Han la seg på gulvet, og jeg satte meg på tvers over ham. Han bøyde seg opp litt og sugde og bet litt i brystene mine. Jeg red ham sakte, sakte, og kjente at han trengte helt inn i meg. Planen min om at dette skulle vare lenge holdt på å briste da jeg ubevisst økte tempoet mer og mer, helt til jeg oppdaget at jeg satt og red ham som en gal igjen. Orgasmen min holdt på å bygge seg opp, og det merket han åpenbart, stønningen min var ikke til å ta feil av. Plutselig kjente jeg noe som stakk opp mot rumpen min, og da kvapp jeg nok til at orgasmen ble avbrutt.

Jakob hadde fått tak i analkulene som jeg hadde fått i julegaven fra ham. Jeg hadde ikke engang merket at han hadde smurt dem med glidemiddel, og nå ville han bruke dem i rumpen min. Jeg var først litt skeptisk, men dette var vel kvelden for å prøve nye ting. Analkulene kom forsiktig på plass, og jeg glemte dem vel egentlig en liten stund. Vi byttet stilling slik at han tok meg bakfra. Jeg elsker doggy-style-stillingen, det er ingen andre stillinger jeg føler at en kuk kan komme lenger inn i meg. Jakob økte tempoet, og jeg strøk meg på klitoris samtidig. Vi fant rytmen og orgasmen var i ferd med å bygge seg opp igjen etter en liten stund. Jeg forsøkte å øke tempoet mer, men Jakob holdt igjen, nå hadde han tydeligvis kontrollen. Jeg strøk raskere på klitoris, og der kom den. Akkurat idet jeg kjente at orgasmen eksploderte kjente jeg at analkulene ble dradd ut. Dette var så forbudt, så erotisk, så fantastisk som det kan tenkes, og orgasmen fikk doblet styrken sin av disse tankene. Jeg stå stjerner og klarte ikke å stå på knær selv lenger, krampetrekningene trakk meg ned. Jeg kollapset igjen, med Jakob over meg.

Han hadde ikke kommet enda, så da jeg kom til meg selv kjente jeg at han lå over meg med den harde kuken i musen min. Han lå helt stille, jeg var hypersensitiv for enhver bevegelse der nede. Han kysset meg på øreflippen og smilte lurt.

Jeg strakk meg bak og tok tak i kuken hans. Jeg dro den forsiktig ut av meg, og presset den forsiktig mot åpningen av rumpen min. Den var godt smurt av glidemiddelet fra kulene og saftene som allerede var på kuken. Jeg så spørrende på ham, og det var klart at dette hadde han ikke noe imot. Jeg lot ham komme inn i rumpen min, og lot ham forsiktig gli frem og tilbake. Den trange kanalen hadde en rask effekt på ham, etter kort tid økte han tempoet i noen sekunder før han kom. Vi la oss ned mens kuken hans fortsatt var inne i rumpen min, og jeg kjente at den ble slapp.

Slik sovnet vi, mens festen fortsatte utenfor hulen. Vi våknet ikke før alle var gått hjem.

God jul!

Legg igjen en kommentar