Min nye venninne – erotisk novelle

Vi har nettopp truffet hverandre, og du får meg til å føle meg vel. Normalt sett trives jeg ikke noe særlig i andre kvinners selskap, men slik er det ikke med deg. Det føltes derfor helt naturlig å spørre om du ville komme på besøk i ettermiddag.

Du kom raskere enn jeg hadde forventet, og jeg har ikke en gang kommet meg ut av joggebuksene. Du smiler den typen smil som man forventer fra en god, gammel venn og gir meg en god klem. Du har med deg en flaske vin og mat fra kinarestauranten. Det er jo lørdag..

Du åpner flasken og skjenker oss hvert vårt glass, før du setter de forskjellige matrettene utover bordet. Det er så lenge siden jeg gjorde dette sist at jeg knapt kan huske det. Jeg tar meg selv i å le hjertelig av historiene dine om de håpløse kollegaene du har, og føler jeg har fått verdens beste venn.

Slik sitter vi lenge, drikker vin og prater mens TV’en står på i bakgrunnen. Ingen av oss leger merke til hva som skjer på skjermen. Jeg er helt fiksert på deg, huden din, håret ditt, leppene. Jeg blir helt overveldet over å ha fått en så vakker venninne.

Hun spør om jeg har kjæreste. Jeg ler, og tenker at jeg har en venn som jeg treffer når vi trenger å løse ut behovene våre, men at jeg er singel.

Ikke egentlig, jeg er interessert i en, men vet ikke om vedkommende føler det på samme måte,” svarer jeg. Du leker med vinglasset, unngår øyenkontakt og rødmer litt.

“Hvem er det, kjenner jeg ham? Jeg er så nysgjerrig, vær så snill og si hvem det er”

“Du vet hvem det er,” svarer jeg. Du unngår fortsatt øyekontakt, og rødmer enda mer. Jeg lurer litt på hva det er med deg.

“Jeg vil ha litt mer vin, vil du? Du er nødt til å fortelle hvem det er, ikke få meg til å måtte gjette.” Jeg tar vinglasset med meg og går mot kjøkkenet. “Du burde ta ham med deg ut og skjenke ham, se hva som skjer,” fortsetter hun.

Jeg hadde ikke lagt merke til at du kom etter meg, langt mindre hvor nær meg du var kommet. Jeg snudde meg og skvatt over hvor nær du var. Du tar vinglasset ut av hånden min og seter det på benken, ved siden av ditt eget.

“Hva gjør du?” spør jeg lett nervøst.

Du sier ingenting, men bøyer deg mot meg – og leppene våre møtes. Ikke et dypt kyss, men lett og utforskende. Leppene dine er myke, parfymen søt og jeg kjenner et støt som går fra mellom beina mine og oppover ryggen.

Du trekker deg unna og ser på meg med myke, mørke øyne. Det blir veldig klart for meg, og jeg føler noe jeg aldri har følt før. En kitling, en kløe, dypt inni meg. Jeg gisper, tar tak i vinglasset og drikker en stor slurk.

“Går det bra?” Du ser nervøs ut nå, tydelig usikker på om du har gått for langt, om du har skremt meg. Du har ikke det.

“Jeg har aldri gjort det der før.” Jeg tar en stor slurk til. “Det var deilig.”

Smilet ditt er så bredt at hele rommet ser ut til å lyse opp. Du kommer nærmere meg igjen, dette kysset er dypere, mer følelsesladet. Leppene deler seg, jeg kjenner tennene dine. Tungen din. Det går støt gjennom hele kroppen min når du legger hånden på fjeset mitt, og jeg gjengjelder kysset med samme entusiasme som deg.

Vi slynger oss tett sammen, jeg har aldri følt noe sånt før. Du kysser meg slik jeg vil bli kysset, tar på meg slik jeg vil bli tatt på. Hvorfor skulle du ikke det, du er jo en dame som meg, og vet hva en dame vil ha, for det er det samme som du vil ha.

Jeg tar deg i hånden og leder deg mot soverommet mitt. Nå virker du litt usikker, litt skremt. Jeg snur meg mot deg, tar tak med begge hender og drar. “Kom igjen…” Øynene mine er vide, jeg er usikker på om det er vinen eller om det er sånn jeg faktisk føler det, men jeg vil dette like mye som deg.

Jeg drar deg mot meg igjen, kysser deg intenst mens jeg holder fjeset ditt med begge hender. Jeg har aldri kysset på denne måten før, og det gir meg gode vibrasjoner helt inn i kjernen av kroppen min og hisser meg opp på en måte jeg aldri har blitt opphisset sammen med en mann.

Fingrene mine glir opp under skjorten din. Jeg kjenner den myke huden under fingrene mine mens du sukker av velfølelse og kysser meg i nakken. Mens jeg drar skjorten over hodet ditt kysser jeg forsiktig på puppene dine. De har myk og deilig hud, puppene er myke og faste på samme tid, perfekt størrelse.

Fingrene dine fletter seg inn i håret mitt, og du presser meg hardere mot puppene dine. Leppene mine berører deg under, over, rundt og mellom puppene dine, jeg vil kjenne så mye av deg som mulig. Du drar av meg skjorten og BH’en, og starter og utforske meg på samme måte. Leppene dine er utrolig myke, og jeg nyter enhver berøring. Lyst og begjær bobler i underlivet mitt av berøringene dine.

Jeg legger meg bakover, fingrene dine danser nedover siden på hoftene mine før du trekker joggebuksen min ned. Blodsirkulasjonen løper løpsk, det kjennes ut som om jeg får støt mellom beina, og det glipper ut et lite gisp. Du ser på meg og smiler før du blåser varm luft på huden mellom beina mine.

Jeg løfter litt på hoftene og gisper igjen, mens jeg hører meg selv si at jeg vil ha deg. Spenningen tar nesten knekken på meg! Jeg kan ikke se det selv, men vet at jeg er våt og klar for deg. Leppene dine berører kjønnsleppene mine, tungen din skiller dem og beveger seg sakte, sakte opp og flipper litt på klitoris.

“Herregud!” Jeg stønner og griper tak i lakenet så hardt at knoklene hvitner. Du fortsetter å pule meg med tungen din, hver eneste berøring av tungen, hver eneste berøring av leppene skaper gnistrer inni meg.

Føttene mine stivner, etterfulgt av hver eneste muskel i kroppen min, her kommer den.. “Jeg kommer, jeg kommer!,” roper jeg høyt.

“Kom for meg,” hvisker du, før jeg griper fatt i håret ditt og drar munnen tilbake mot fitten min slik at du får løftet meg over toppen. Jeg skjelver og holder deg på plass med beina mine, griper tak i hodet ditt. Jeg holder så hardt at det verker i hendene mine, men jeg klarer ikke å slippe.

Du får frem hver eneste spasme med maksimal styrke, timingen din er perfekt, og jeg skjønte det ikke med en gang, men det kom en ny orgasme rett etter den første. Ingen har klart det med meg før, og hodet mitt surrer rundt av tilfredshet.

Mens jeg kommer sakte ned på jorden igjen kjenner jeg at du klatrer opp på meg mens du ser på meg, smilende og fornøyd med jobben du nettopp gjorde. “Jeg vet bare ikke om hun liker meg.”

Du sukker.

Jeg drar deg mot meg, kysser deg dypt mens jeg smaker meg selv på leppene dine. Takk og pris for at det bare er lørdag, dette kan bli en lang natt..

Legg igjen en kommentar