Magneter – erotisk novelle

Jeg satt med ryggen mot brettet i fotenden av sengen, beina rett ut og anklene krysset. Jeg røyket og så på at hun sov.

Jeg hadde aldri hatt så lyst på noen i hele mitt liv, å bli kysset, holdt og berørt av henne, høre henne hviske deilige ord inn i øret mitt. Jeg ville være inni henne, ikke bare inni, men inni henne med hele meg, bo, leve og puste inni henne.

Vi var som magneter vi to. Tiltrukket av hverandre, men holdt fra hverandre av en usynlig kraft som ikke kunne sees, men definitivt føles.

Hun snudde seg i andre enden av sengen, over på ryggen samtidig som et lite stønn slapp ut av munnen hennes. Jeg lurte på hva hun drømte. Munnen hennes åpnet seg litt, og jeg ville så gjerne kysse henne, dekke leppene hennes med mine, trekke inn pusten hennes, livet, ordene, smilet og latteren hennes.

Jeg slukket sigaretten og krøp forsiktig bort til henne. Jeg lente meg over henne og smilte, hun så så sårbar ut mens hun sov, og så ikke ut som en som kunne gi meg smerte.

En impuls gikk gjennom kroppen min, og jeg lente meg ned og kysset henne mykt, forsiktig, slik at jeg ikke skulle vekke henne. Jeg lente meg tilbake og strøk hendene mine over skuldrene hennes og ned til tuppen av puppene. Brystvortene spratt opp og jeg smilte, brystvortene sover visst aldri.

Jeg beveget hendene mine videre nedover den tynne, harde magen, og stoppet ved trekanten med tykt, mykt og mørkt hår. Jeg ville dra fingrene mine gjennom det, men akkurat da bevegde hun seg og blikket mitt spratt opp for å se om hun våknet. Øynene åpnet seg såvidt, omtåket av søvn før hun fokuserte på meg. Jeg smilte varmt til henne.

Leppene hennes formet seg til et smil. Hendene hennes, lange og tynne, beveget seg opp fra siden hennes for å stryke på armene mine, så skuldrene. Hun dro forsiktig i skuldrene, dro meg mot seg. Jeg lot meg bli dradd, stirret inn i ansiktet hennes, fikk med meg enhver detalj. Mørke øyenbryn, store, myke, brune lyne. En søt liten nese og sensuelle lepper.

Jeg sukket, nøt åpenbart synet av henne, og hun lo og dro meg nærmere.

Brystene våre berørte hverandre, og det kom et gjensidig stønn, først hennes, så mitt. Hendene hennes strøk meg på ryggen, musklene var i helspenn. Det kjentes ut som om huden gnistret der hun tok på meg. Jeg strakk ut beina mine, slik at jeg kunne komme nærmere henne. Beina våre krøllet seg rundt hverandre, og jeg kjente kjønnshårene hennes gni seg mot mine. Slik lå vi og vugget mot hverandre i en sakte dans mens jeg kysset nakken og skuldrene hennes. Hun smakte svakt av salt. Jeg ville ha mer, men var redd for å bli avvist.

Jeg brøt meg løs fra henne og satte meg opp. Jeg sukket dypt og rullet med øynene. “Puh!,” sa jeg og kastet meg ned på sengen ved siden av henne.
Hun lo igjen og sa navnet mitt som et mørkt, lavt brøl, slik hun hadde gjort mange ganger før.

Hun snudde seg mot meg og la seg inntil. Hånden hennes hvilte på puppen min, sirklet rundt brystvorten før hun lot hånden gli nedover magen mot kjønnshårene mine. Jeg kjente at jeg ble mer og mer spent etter hver som hun nærmet seg klitorisen min, jeg kjente at hoftene møtte berøringen hennes helt av seg selv, og begjæret mitt tok helt overhånd.

Hun strøk over fitten min med den flaten håndbaken, og jeg var våt, helt klar! Hun stønnet og jeg slapp ut et ekstatisk gisp da hun lot en finger gli inn i meg. Jeg var sikker på at jeg kom til å eksplodere! Hun beveget fingeren, først sakte. Hoftene mine rullet mot bevegelsene hennes for å fange dem best mulig. Så stakk hun inn en finger til, og jeg skrek ut navnet hennes. Hun kom litt nærmere og sugde på brystvorten min. Hun var dypt inne i meg og visste godt at hun gjorde meg fullstendig gal. Hun bevegde hodet nedover magen mens hun kysset, og så slikket hun på klitorisen min. Jeg ropte navnet hennes igjen, og hun dekket klitorisen min med munnen sin mens hun fortsatte å suge.

Jeg kom helt uten forvarsel, hardt, hoftene beveget seg ukontrollert. Jeg vred meg og skrek, overoppmerksom på nytelsen og orgasmen. Bevegelsene hennes gikk litt saktere før hun hevet hodet, smilte og lo ondskapsfullt mens jeg slapp ut stønn og banneord om hverandre. Hun trakk fingrene litt ut, men holdt litt igjen for å få ut restene av orgasmen min.

Jeg sukket da jeg kom til meg selv. Jeg dro henne opp slik at jeg kunne kysse henne på munnen, fjeset, ørene. Hun snudde seg med ryggen mot meg, og jeg la meg helt inntil henne. Hun stønnet lett mens jeg strøk henne over magen samtidig som jeg kysset og småbet henne litt i nakken.

Jeg strøk henne på magen, på siden og fant puppene. Jeg tok en pupp i hånden min, den passet helt perfekt. Jeg ertet den allerede stive brystvorten, og hun stønnet navnet mitt. Hånden min fortsatte nedover, og jeg tok tak og knep i rumpen hennes. Den fortsatte helt til jeg fant den varme og våte fitten hennes. Hoftene hennes presset seg mot hånden min mens jeg utforsket henne. Jeg fant klitorisen hennes og strøk den mens hun stønnet mer.

Jeg lot den ene hånden presse en finger inn i henne, mens den andre hånden strøk over fitten hennes bakfra. Jeg kjente fittemusklene knipe på fingeren min, mens jeg holdt henne i et godt grep men en hånd både både forfra og bakfra. Jeg bet henne i nakken, på skuldrene og ørene, etterlot merker hele veien. Hun hvisket navnet mitt, og jeg lot fingeren flytte seg opp til klitorisen hennes. Den andre hånden gled på plass med to fingre som gled lett inn i henne. Hoftene hennes beveget seg litt raskere, og jeg økte farten på fingrene mine også. Jeg hørte at orgasmen hennes nærmet seg, og jeg hadde nå tre fingre helt inne i henne, så langt jeg klarte. Hun var veldig våt, vi stønnet begge to. Hun smeltet i hendene mine, kastet hoftene frem og tilbake på desperat jakt etter enda hardere kontakt mellom fingrene mine og fitten hennes. Hun kastet hodet tilbake, og jeg kjente at fingrene mine var helt dekket av saftene hennes. Hoftene gikk frem og tilbake, roterte, før det kom et dypt og siste stønn, egentlig mer et brøl. Hoftene stivnet i luften, før de kom gradvis ned på sengen igjen. Jeg følte at det pulserte inni henne mens hun hvisket navnet mitt om igjen og om igjen. Jeg dro ut en og en finger, forsiktig, og masserte henne til orgasmen gav seg helt.

Vi ble stille et lite øyeblikk før vi så på hverandre og lo. Hun smilte et stort smil og kysset meg igjen. Jeg strøk hånden over den svette ryggen hennes og smilte tilbake.

“Oida, denne gangen har vi virkelig gjort det store!,” sa hun mens hun lo.
“Hva skjer videre nå, da,” spurte jeg, ikke for alvorlig i tonen.

“På kjøkkenbordet?” Hun smilte, og jeg lo, lettet. Vi kysset og klemte og lå inntil hverandre.

Når jeg forlot henne den dagen kom savnet umiddelbart. Men jeg bare smilte det bort, vel vitende om at magneter kan støte hverandre bort, men så kan de snu seg og snappe seg sammen igjen.

Legg igjen en kommentar