Lønnsslippen – erotisk novelle

Jeg kastet et blikk på kalenderen, Joda, nok en gang fikk jeg det bekreftet, det var den 20. Jeg kjente at jeg gledet meg, mine forventninger var store. Mannen min og jeg hadde bestemt oss for at denne dagen var vår heretter. På lønningsdag hver mnd. skulle vi finne på noe etter arbeidstid, bare vi to. Jeg smilte….. Forrige mnd, var vi ute å spiste. Det var den aller første gangen…

«Kan vi få to øl takk,»- Jens smilte til kelneren men sa det så bestemt og manndig. Jeg var vant til at han ordnet opp, jeg likte det. Vi ble sittende og nippe til hver vår halvliter med øl – etter maten – mens vi så på hverandre og småsnakket litt om alt og ingenting .Vet ikke hvordan eller når ideen dukket opp. Men med ett reiste jeg meg opp og bøyde meg over bordet og hvisket han noe i øret. Dette hadde jeg hatt lyst til lenge. Jens så på meg og smilte. Han skjønte hva jeg ville og klappet på det ledige setet ved siden av seg i sofaen.

Med en lett bevegelse var jeg rundt bordet. Og jeg satte meg så tett inntil han jeg kunne. Jeg bøyde meg frem og kysset han ømt på munnen. Jeg smakte på leppene hans og lot tungen min forsiktig gli innenfor og berøre hans. Mmm, det kjentes deilig. Jens klemte meg tettere inntil seg og jeg nøt varmen fra den sterke maskuline kroppen hans. Det var dette jeg ville. Jeg ville ha han, her. Nå.

Jeg løftet den ene hånden og strøk han nærmest tilfeldig over låret. Jeg likte lårene hans. Tykke, kraftige, og sterke. Og jeg kunne kjenne at han strammet musklene under buksen. Jeg småbet han litt på halsen, og kysset han igjen før jeg flyttet hånden min og berørte skrittet hans. Jeg kjente tydelig den harde kulen. Jens smilte av berøringen min. Og jeg kneppet opp buksa hans og slapp den fri. Så flott den var, der den store glinsende kuken reiste seg i all sin prakt under håndflata mi.Jens ga fra seg et lite stønn, og han var tydelig både kåt og overasket over mitt frekke utspill . Jeg bøyde meg ned og kysset den lett…

Imens kjente jeg nå hånden hans som masserte meg over ryggen. Opp og ned. Den var tung, men varm og deilig utenpå den tynne blusa jeg hadde på meg. Et øyeblikk stoppet han opp der ryggen skifter navn, og smøg hånden sin forsiktig under linningen på det side skjørtet mitt. Så deilig å kjenne håndbaken hans over rompa mi. Naken hånd på naken hud.Jeg lukket øynene…..»Har du ikke truse på», hvisket Jens. Og jeg kunne høre at han var overrasket. Jeg smilte for meg selv, men konsentrertre meg om å suge han….Jeg løftet litt på baken for å la han komme bedre til. Og han lot seg ikke vente. Hånden hans skled ned mellom beina mine og berørte kjønnsleppene med fingrene……strøk, befølte, og lekte med klitoris…. Å, jeg var SÅ kåt nå. Og da han spredte kjønnsleppene mine med fingrene og presset to fingre inn, kunne jeg selv kjenne saftene mine som rant ut idet han åpnet opp. Jeg ynket meg lett…og kunne ikke for et høylydt sukk som unnslapp munnen min…

Kelneren kommer, hvisket Jens heest. Vi rettet oss opp og prøvde å se så respektable ut som mulig.Da kelneren kom forbi og spurte om vi trengte noe mer, fniste jeg litt….Et øyeblikk etterpå hadde Jens betalt, og med hans hånd i min geleidet han meg trygdt mot utgangen. Jeg skalv litt i beina nå…..

Men istedet for den friske luften som en kald oktoberdag gir, ble jeg møtt av en varm svak blomsterduft bak døra. Og snart oppdaget jeg at vi befant oss på do. Jeg har så lyst på deg, hvisket Jens. Kan ikke stoppe nå…. Døra smekket igjen bak oss, og der sto vi på et rom 1 ganger 1 meter. Men restauranten var fin, og toalettet så rent ut. Han tok tak rundt hoftene mine idet han kysset meg krevende på munnen, og skjørtet ble snart liggende som en ball rundt føttene mine. Nå var jeg naken nedentil, bare iført mine svarte høye støvletter. Jeg så opp i de dype blå øynene hans. Jens smilte lekent til meg og løftet meg opp. Først hadde jeg bena rundt livet hans, men han heiste meg høyere. Og snart var bena mine rundt nakken hans. Jeg var jo ikke tunge biten uansett, og jeg visste det at han løftet meg lett. Jeg grep tak i håret hans da tungen hans berørte klitten min og jeg lente meg inntil veggen. Han lekte med tungen over kjønnet mitt……sugde på meg som en trakt, slikket meg ertende og småbet litt. Jeg bøyde meg bakover og nøt, mens jeg holdt meg fast i håret hans.Pusten min gikk fortere, og jeg nøt hvert sekund. Små hikst måtte jeg bare la komme, og jeg følte hele situasjonen pirrende…………så kåt og lysten var det lenge siden jeg hadde vært… Tungen hans fikk virkelig boltre seg…. Og han smattet da saftene mine ga han kvittering…

Da han satte meg ned var jeg mer enn klar og tok fort tak i lemmet hans og førte det mot underlivet mitt. Han satt på toalettlokket, og forsiktig skled jeg ned mot han. Å, jeg kjente hvor han fylte hele meg … Og kysset han møtte meg med på munnen idet han trrengte inn i meg føltes så nært og ømt…..jeg gispet etter luft. Sakte men sikkert støtet jeg ned på det glinsende tårnet hans. Og jeg skalv lett.

«JA; – knull meg».- stemmen hans var en anelse dypere enn vanlig. Ivrig grep han tak i brystene mine, rullet brystvortene mine og masserte. Jeg løftet litt på meg …før jeg satte meg til rette igjen og red han godt…..

Jeg jobbet målrettet da jeg kjente min egen reaksjon var på vei. Vi kjente hverandres kropper så godt nå etter mange års samliv. Og da han kjente jeg strammet til,- festet han hendene sine godt rundt hoftene mine og trykket meg ekstra tettere mot seg. Ilinger kom oppover hele ryggen min da jeg kom…… Og mens han kysset meg så ømt han kunne på munnen hikstet jeg høylydt nå av den voldsomme bølgen som sprengte gjennom meg…… Øyeblikket etter skjøt han sæden sin inn i meg. Og jeg frydet meg over min egen kåtskap og kjærlighet til min mann.

Ett elskende par, han og meg. På et toalett,- en uforglemmelig høstkveld.

Idag er datoen den 20 igjen. Jens henter meg etter jobben. HAN skulle visst ha en overaskelse til meg i dag, men jeg holder en finger på at han har kjøpt teaterbilletter denne gang.Jeg står og speider etter lyktene fra bilen hans. Er det rart jeg er forventningsfull? Faktisk har jeg en liten overaskelse til han også, men det kan jeg fortelle deg om siden…….smiler…..

Legg igjen en kommentar