Hvordan velge din første vibrator

Hvordan velge din første vibrator

Helt siden Charlotte forsvant inn på soverommet i en hel episode av «Sex and the City» har det vært en allmenn oppfatning at alle vil ha en vibrator. Alle trenger en vibrator, og alle kan ha det artig med en vibrator. Men hvilken vibrator er rett for meg?

De fleste som tenker på sexleketøy tenker på «dildo», som gjerne er et fellesbegrep for dildo og vibrator. Forskjellen ligger vel i ordet, vibratoren vibrerer, dildoen gjør det ikke.. En dildo kan virke litt skremmende på mange, men den summende broren er morsom, enkel å bruke og utrolig anvendelig.

Litt vitenskap

Vibrasjoner føles godt mot huden fordi de øker blodgjennomstrømningen i området som vibreres og øker følsomheten. Dette gjelder enten det er i nakken, det følsomme området mellom partnerens anus og baller, eller klitoris. Vibrering er også superdeilig på g-punktet – spesielt med vibratorer som er spesialdesignet for dette. Men, som med all sex, penetrering er jo bare en del av moroa..

Klitoris – dødssynd å glemme

Det som selger best i verden er klitoris-stimulerende hjelpemidler. En vibrator med ekstra klitoris-stimulator var den mest likte og mest solgte vibratoren hos oss da vi fotsatt hadde nettbutikk, prøv f.eks We-Vibe Nova 2 Rabbit-vibrator. Dette er en penisformet vibrator med en ekstra arm for stimulering av klitoris. Før var det sånn at rabbit-vibratoren kun traff klitoris når den var «inne», nå sikrer den kontinuerlig stimulering. Du styrer hastigheten på vibratoren og klitoris-stimulatoren uavhengig av hverandre – noe som lett sender deg hinsides. Fordi du lett kan lage høye lyder bør du kanskje være sikker på at det ikke er noen hjemme som ikke bør høre deg..

Se! Uten hender!

Kjedelig å reise? Ute og beveger deg der du må være diskret? Eller har du bare bruk for hendene til noe annet? Sjekk dette trådløse egget – et deilig vibrerende egg som kan styres med mobiltelefonen ved hjelp av bluetooth! Tenk deg at du sitter på bussen, egget er satt på plass før du går hjemmefra.. Et lite trykk på knappen gjør bussturen mange hakk mer behagelig! Er du skikkelig rampete? La partneren få fjernkontrollen og plasser ham på et annet sete. Så setter du deg ved siden av en intetanende fremmed…

Er det en penis? Er det en vibrator?

Som de fleste fans av rabbit-vibratorer vet, selv den heteste klitoris-orgasme toppes av litt penetrering. Noen liker det ekstra godt hvis penetreringen føles som en ekte penis, men med litt ekstra intens vibrering..

Satisfyer Vibes Master Vibrator, med tolv forskjellige programmer, gir en realistisk følelse av å ha en ekte penis i seg. Vil du ha en lenger sak bør du ta en kikk på King Cock – Vibrating Stiffy 10» (25 cm) med dypdykk og mulighet til å feste den på glatte overflater.. 

Gi oss en G!

Det finnes en type vibrator som trives best når den summer og vibrerer mot det hyper-sensitive området som er så sagnomsust. Området er plassert i frontveggen inne i vagina, noen få centimetre opp. Som regel treffer ikke parteren dette området hvis han ikke har en god oppoverbøy på penis, eller at han sikter direkte når dere har doggy-style sex.

For å sikre deg et direkte treff, ta en kikk på Lelo Gigi eller en av de andre g-punkt-vibratorene våre. Det er bare å øve.. 🙂

Anal oppmerksomhet

Prostata er mannens hotspot. P-punktet er plassert på frontveggen av hans anus, og stimulering kan gi ham en så intens følelse at han kan risikere å komme umiddelbart. Hegseth prostatavibrator er spesialdesignet for menn, og treffer prostata uten problemer. 

Ikke glem glidemiddel!

Legg igjen en kommentar