Høst – erotisk novelle

Det var en av de begivenhetene du vet kommer, men som man fornekter så lenge som mulig. Høsten kom snikende, og bladene fra de store bøketrærne hadde falt ubønnhørlig til bakken. Og jeg måtte rake dem opp. Livet var ikke rettferdig til tider, det var mange andre ting en 18 år gammel gutt heller ville gjøre. Men foreldrene mine hadde reist for dagen, og hadde lagt igjen en liste over saker og ting jeg “måtte” gjøre før de kom hjem. Og å rake løvet stod høyt på den listen.

Jeg tok raken ut av skjulet og tuslet mot hagen. Det var 18 store trær, og mengden med løv var helt utrolig. Etter bare en liten stund var jeg gjennomvåt av svette, det var varmt for å være i oktober. Jeg tok av meg t-skjorten og surret den rundt hodet, slik at den hindret svetten fra å renne ned i øynene mine.

“Hei, hva driver du med?” Det var Henriette, naboens datter. Hun hadde vært bortreist en stund, hun gikk på folkehøyskole, men var hjemme i helgen. Hun var rundt 165 centimeter høy, og veide sikkert ikke mer enn 50 kg. Det røde håret var kortklipt og stylet. Jeg synes det så sexy ut.

“Hei!” ropte jeg tilbake. “Jeg visste ikke at jeg hadde publikum. Går det bra?” Hun jogget bort til meg, som den atleten hun var. Hun hadde drevet med friidrett i mange år, og det var tydelig når du så på henne. Kroppen var smekker og tight.

“Trenger du hjelp?” spurte hun, med et stort smil.

“Gjerne” svarte jeg.

Vi fant frem noen store poser til å samle løvet jeg allerede hadde raket sammen i. Vi stappet løvet tett nedi posene, og jeg kunne ikke unngå å se på henne når hun bøyde seg for å plukke opp løv. Buksen strammet seg godt over rumpen, og jeg kunne tydelig se den veltrente enden hennes. Hun så bra ut, og kuken min begynte å vokse i buksen min.

Det var da det skjedde. Jeg snudde meg for å stappe en håndfull med løv nedi en pose, og fikk to håndfuller med løv kastet rett i fjeset på meg. Henriette lo høyt og ukontrollert, og ble raskt truffet tilbake med en håndfull fra meg. Vi begynte å løpe etter hverandre rundt løvhaugen, og etter en liten stund fikk jeg tak i henne. Jeg tok tak i henne bakfra, med armene rundt livet på henne, bakfra. Jeg kastet henne ned i løvhaugen, slik at hun nesten forsvant. Jeg hoppet etter henne, stappet løv nedi nakken og baki buksen hennes. Vi lo hysterisk.

Plutselig snudde hun seg, og løv som var ment for nakken hennes havnet nedi til puppene. Latteren hennes stoppet litt, og hun stirret meg rett inn i øynene. Jeg var sikker på at hun skulle ta livet av meg, men i stedet tok hun tak i hodet mitt og dro det mot sitt. Leppene våre møttes, og vi kysset dypt og inderlig. Hånden min hadde sluppet løvet og var nå trygt plassert på den perfekte puppen hennes, jeg kjente at brystvorten stivet mens jeg knep og dro forsiktig i den. Hun la seg bakover og dro meg over henne, ereksjonen min gned seg mot fitta hennes mens vi begge fortsatt hadde klær på. Vi jukket mot hverandre i en matchende rytme mens jeg kjente neglene hennes i nakken min. Hun avbrøt kysset og så på meg med flammende øyne.

“Pul meg” hvisket hun. “Her og nå, vær så snill.”

Jeg trodde ikke det jeg hørte. Det hadde aldri vært noe mellom oss tidligere, hun hadde aldri gitt meg noen signaler om at hun var interessert, ikke en gang et lite hint, men jeg hadde ikke tenkt å nekte. Hendene mine fomlet litt med knappen på buksen hennes, mens hun røsket i buksen min. Vi var til slutt nakne i hagen, ute av syne for alle, og rullet oss rundt på gresset. Jeg fant brystvorten hennes med munnen min, og kjente den harde knoppen mens jeg sugde og kysset på den. Hun holdt et godt grep rundt kuken min og dro meg mot henne. Jeg kjente den varme og våte åpningen på fitten hennes mens hun holdt meg der og gned meg mot åpningen og klitoris. Hun plasserte meg midt i åpningen, og med et hardt rykk var jeg inne i henne. Fitten var like tight som kroppen hennes, og den holdt kuken i et fast grep, melket den.

Jeg begynte å pumpe febrilsk, og hun presset seg like hardt tilbake mot meg. Vi sa ikke et ord, bare stirret inn i øynene til hverandre. Øynene var halvåpne, full av nytelse. Hun kastet hodet bakover mens hun nærmet seg orgasme, armene forsøkte å gripe tak i noe i løvet. Jeg knullet henne hardere, forsøkte å komme dypere inn i henne for hvert støt mens jeg følte orgasmen bygge seg opp i ballene mine.

Det kom et dypt og dyrisk stønn fra henne når hun kom, og jeg hadde ikke sjans til å holde igjen lenger. Jeg fylte henne med bølge etter bølge av hvit sæd, og det begynte å preses seg ut av henne og ned på lårene og til slutt ned på løvet. Vi kollapset i armene på hverandre, gode og varme av gløden fra både oss selv og oktobersolen.

Vi snakket aldri mer om den dagen. Det var en av de tingene som bare hadde skjedd, og et godt minne vi kan dra frem når høsten kommer. Disse minnene har varmet mange oktoberkvelder for meg gjennom årene, jeg håper de har varmet noen for Henriette også.

Legg igjen en kommentar