Full tank, takk – erotisk novelle

Hun kjente den velkjente kriblingen spre seg i kroppen. Den følelsen man får når man bare vet at man snart kommer til å få det så innmari godt. Hun strakk seg dovent i sengen, kikket på klokka og konstanterte at det nå bare var noen timer til det skulle skje. Hun kjente spenningen og forventningen i magen og hvordan den spredde seg nedover til kjønnet hennes. Mmmm… hun likte å ligge sånn og fantasere, spesielt når hun visste at det var en annen person som antagelig hadde det på akkurat samme måten akkurat nå. Hun berørte brystene sine, de brystene som han hadde sagt var så runde og fine, kjente at det knoppet seg da hun berørte dem. Hun førte hånden ned til fitta og lot en finger prøvende gli inn mellom fitteleppene…. All fantaseringen og spenningen hadde allerede gjort henne våt merket hun… Hun smilte…. nå kunne hun nesten ikke vente… Bare tiden kunne gå litt fortere.

Etter at hun hadde tatt en lang varm dusj, smurt seg inn med krem og sørget for at fitta var helt nybarbert slik som hun hadde skjønt at han likte dem, så hun at tiden begynte å nærme seg med stormskritt…

Det tok nesten èn time å kjøre inn til Oslo og det avtalte møtestedet. På veien inn tenkte hun på de utrolig opphissende mms bildene og videoene de hadde sendt hverandre, for ikke å snakke om de gangene de hadde snakket sammen på telefonen. De gangene hadde vært utrolig opphissende husket hun, han hadde beskrevet så tydelig for henne hva han ville gjøre med henne og hvordan han ville gjøre det, og det hele hadde endt i at hun hadde fått orgasme. Det hadde vært helt fantastisk, skjønt den første gangen de snakket sammen hadde hun ikke helt klart å slappe av…. hun var for nervøs, men samtidig utrolig kåt av denne gutten som uten sjenanse hadde snakket om hvordan han ville ha henne og hvordan han skulle gjøre det. Det hadde heller ikke hjulpet på kåtheten hennes at han hadde en utrolig pirrende stemme….

Etter litt famling i Oslo trafikken kunne hun endelig se Shell stasjonen som var det stedet de hadde avtalt å møtes. Hun kjente spenningen i kroppen og da hun parkerte bilen var alle sansene hennes i høygir… Hun tok skjelvende frem mobilen fra veska og sendte avgården den tekstmeldingen hun hadde lovet: ”Jeg er framme”, stod det.

Etter noen minutter tikket det inn en melding på mobilen hennes. ”Åh… så deilig da! Jeg kommer snart, men opptatt med en kunde. Kommer så fort jeg kan!” Dette var helt forferdelig tenkte hun, skal jeg sitte her og vente? Ikke det at det gjorde noe, men venting førte til enda mer spenning, og akkurat nå var det nesten helt ulidelig… Plutselig tikket det inn enda en sms: ”Spent nå?”, stod det… hun trykket på svar og sendte tilbake: ”Jeg trur jeg dør snart her jeg……”. ”Hi, hi… søt du da! Kommer snart!” fikk hun som svar tilbake.

Hun skrudde musikken enda litt høyere, måtte få noe annet å tenke på, men musikken klarte ikke helt å overdøve den vannvittige følelsen hun nå hadde i kroppen. Hun stirret ned i gulvet, studerte skoene sine intenst for å få tiden til å gå… Plutselig mens hun satt slik banket det prøvende på bilruten hennes. Hva nå da, tenkte hun… kan jeg ikke stå her? Da hun kikket opp så hun rett inn i ansiktet på han hun hadde avtalt å møte… hun kjente pulsen begynte å slå fortere og da hun åpnet bildøra ga hun han et stort smil.

”Hei”, sa han, med den deilige, litt pirrende stemmen hun likte så godt. ”Håper du ikke ble skuffa da”, sa hun… ”Ikke skuffa jeg nei”, svarte han, ”langt i fra”. Etter et par deilige kyss og litt klemming og kjenning på hverandre, så satt de seg inn i bilen hennes… Hun flyttet bilen til det ene hjørnet på parkeringsplassen som virket som lå mest usjenert til….

Hun møtte øynene hans og så det ertende og pirrende blikket hans på seg. Gud som hun likte dette. Leppene deres møttes i nok et heftig kyss, hun kjente at han hadde så deilige og myke lepper, lepper helt annerledes enn leppene til hennes samboer… Hun kjente det stakk i magen av dårlig samvittighet, men slo tanken fort fra seg da han så henne lekent i øynene og spurte om hun ville se den, kjenne på den… ”Mhm”, hørte hun seg selv si, ”gjerne”. Hun kiket ned og kjente at kriblingen fra morgenen nå var tilbake for fullt… hun ville ikke gå glipp av et sekund… Han åpnet buksa, og lot henne få kjenne. Han åpnet buksen litt mer og lot henne komme til. Noe så utrolig deilig, tenkte hun, så innmari deilig han er…

”Kan jeg smake?”, sa hun spørrende og så han lekent inn i øynene. Hun bøyde seg ned over fanget hans og tok herligheten i munnen. Så utrolig deilig han er tenkte hun, mens hun kjente at han vokste i handa og munnen hennes…. Han trakk buksen lenger ned, det begynte visst å bli litt liten plass der…

Hun lot munnen gli sakte opp og ned over pikken hans, hun kjente han beveget underlivet nærmere henne samtidig som han la den ene hånden på hodet hennes, viklet fingrene inn i det lange mørke håret hennes. Hun lekte prøvende med ballene hans, nybarberte og glatte…. Hun kjente at mest av alt ville hun ha satt seg over han og knullet han her i bilen, men da var ikke dette det mest strategiske stedet for slik utfoldelse. Hun kjente hun var våt… og som på et signal kjente hun hånden hans nedover på rompa hennes og til sin store glede kjente hun at den fortsatte videre nedover mot fitta hennes. Hun stønnet da fingrene hans traff fitta, og han lot en finger gli prøvende inn mellom leppene…

Hun ble mer intensiv i sugingen nå, knadde og sugde det beste hun kunne og håpte at han likte det..”Du suger så godt… åhhh”, hørte hun han si flere ganger, mens han fortsatte å beføle henne… Fingrene hans gled grådig inn og ut av fitta hennes, og hun nøt det til det fulle.  ”Jeg kommer jeg, hvis du vil da”, hørte hun han si… ”Mhm….. kom du…”, var alt hun maktet å si tilbake. Hun hadde aldri vært så kåt som dette før, hun kjente det brant i fitta.. Tungen hennes lekte med kukkhodet hans og hun lot munnen gli nedover pikken hans. Hun tok den inn så langt hun klarte og sugde, og sugde og sugde…. Hun merket det begynte å rykke i pikken hans, og det gjorde ikke lysten på han noe mindre… Saftene han flommet inn i munnen hennes og hun svelget villig unna…. Det var utrolig opphissende og godt, og første gang hun noensinne hadde svelget….. Hun slikket seg rundt munnen, ville få med seg alt… så utrolig godt han smakte..

Da hun kikket opp så hun at rutene i bilen hadde dugget igjen. Leppene deres møttes i et langt og heftig kyss… grådig og opphissende… 

Så vannvittig deilig, tenkte hun da hun så han steg ut av bilen hennes, smilte lekent og vinket til henne da han gikk mot sin egen bil. Hun kjente det rant av fitta hennes, kåtskapen ville ingen ende ta… og hun håpet det ikke ville bli lenge til neste møte. Da ville hun igjen ha full tank takk, om ikke i munnen så gjerne et annet sted…..

Så vannvittig deilig, tenkte hun da hun så han steg ut av bilen hennes, smilte lekent og vinket til henne da han gikk mot sin egen bil. Hun kjente det rant av fitta hennes, kåtskapen ville ingen ende ta… og hun håpet det ikke ville bli lenge til neste møte. Da ville hun igjen ha full tank takk, om ikke i munnen så gjerne et annet sted…..

Legg igjen en kommentar