Den deilige nabodama – erotisk novelle

Endelig var jeg i Spania sammen med Kim, min bestekompis! Jeg hadde gledet meg til denne turen i lang tid. Endelig skulle jeg få pause fra min travle jobbhverdag og dessuten trengte jeg å friske opp spansken min. Vi skulle bare bli i Spania over helgen, men jeg var sikker på at det kom til å gi meg nye krefter, og garantert mye fest og moro med min bestekompis. Kanskje vi kom til å møte en vakker spansk jente her og?

Hotellet vi bodde på var lite, men koselig. Vi hadde fått rom i første etasje med utsikt mot havet. Området var veldig rolig med få butikker og det var en bar rett ved hotellet. Det var nå blitt kveld og vi diskuterte hva vi skulle finne på.

¨La oss ta noen pils der¨ sa Kim. Jeg syntes at forslaget hans var bra, så vi dro dit og bestilte noen øl. Da klokka nærmet seg midnatt kom det etter hvert flere og flere folk til baren. ¨Mange fine damer her¨ sa Kim og blunket til meg. Jeg nikket og la merke til en liten gruppe med jenter som nettopp kom inn. Det var fire spanske jenter som kom inn og så seg etter et ledig bord ved bar området, der Kim og jeg satt. De var alle velkledde og hadde høyhælte sko på, som fikk rumpene deres til se mer spretne ut.

Siden Kim og jeg hadde god plass ved bordet vårt gjorde vi tegn til jentene om at de kunne godt sette seg hos oss. De smilte og kom mot oss. ¨Hola¨ sa vi på gebrokken spansk. Jentene fniste og hilste tilbake. De hadde alle langt, mørkt og kraftig hår og øynene deres var kastanjebrune. Hun ene, som satt ved siden av Kim hadde på seg en kort lyseblå kjole. Hun presenterte seg som Sandra. Ved siden av Sandra satt Diana, ei nett jente med håret satt opp i en hestehale, jeans og en sexy hvit topp. Ved siden av meg satt Lucía, som hadde på seg en hvit, vid kjole som rakk henne til knærne og ved siden av Lucía satt Ana. Hun hadde på seg en sexy blå topp og matchende skjørt.

Vi bestilte noen pils til jentene og skravlet intenst med dem. De ble imponerte over hvor flinke vi var i spansk og fniste en del. Jeg la etter hvert merke til at Lucía ga meg noen blikk. Da jeg så på henne smilte hun flaut og så vekk. Lucía var virkelig en deilig dame. Jeg studerte henne nøye mens hun pratet med Ana. Hun hadde flotte former og kraftig mørkt hår.

¨La oss bestille mer øl,¨ ropte Kim, og jentene jublet. Vi var alle blitt ganske så berusede og hadde sittet ved bordet og skravlet i flere timer. Plutselig merket jeg en hånd på fanget. Jeg tittet opp og så rett inn i øynene til Lucía. Hun kom nærmere meg og hvisket: ¨Skal vi sette oss på hjørnet der og prate litt sammen, bare du og jeg¨? Jeg var med på dette og vi flyttet stolene våre til hjørnet av baren, så vi kunne få litt privatliv.

Da jeg satte meg ned på en stol, satte Lucía seg skrevs over meg og vi begynte å kysse forsiktig. Kyssene ble snart mer og mer intense og jeg merket det rykket til i pikken min. Dette merket også Lucía. Hun dekket fanget mitt med kjolen sin og smilte frekt før stakk hånda si mellom oss og åpnet glidlåsen min. Hun dro penisen min ut og begynte å runke den forsiktig mens hun gav meg ømme kyss i ansiktet mitt.

Jeg stakk hendene mine opp under kjolen hennes og befølte henne først på lårene, før jeg etter hvert gikk videre mot underlivet hennes. Jeg befølte henne litt utenfor trusen og jeg merket at underlivet hennes svulmet opp. Lucía tok trusa si til side og lot meg kjenne på henne. Jeg befølte henne rundt klitoris og stakk inn en finger i underlivet hennes. Hun stønnet lavt og runket meg nå fortere. Jeg ble snart veldig stor og stiv, og Lucía ble våtere og våtere.

¨Fyll meg opp¨ hvisket hun. Hun holdt rundt penisen min og lot penishodet komme nær fitta hennes. Dette pirret meg noe enorm og jeg ba henne om å la meg komme inn i henne. Hun smilte, satte seg over meg og førte den harde penisen min sakte inn i henne. Den fylte henne til bristepunktet og hun stønnet forsiktig. Hun var varm og våt, og hun begynte å ri penisen min forsiktig og diskret. Jeg tittet bort på Kim og jentene, og det så ut som om de pratet om morsomme ting, for alle lo og drakk øl.

Vi fant snart en felles rytme, og Lucía red meg sakte og diskret. Vi pustet begge tungt og ga hverandre ømme kyss. Jeg følte at pikken min holdt på å sprenge av kåthet og det var fryktelig opphissende å ha sex mens det var fullt av mennesker i baren. Lucía stoppet opp og tok benet sitt på den andre siden, slik at hun snudde seg og satt nå med ryggen mot meg. Kjolen hennes dekket oss totalt, så ingen kunne forstå hva vi holdt på med. Hun red meg forsiktig og diskret mens hun lente ryggen sin mot meg og hvilte hodet sitt på skulderen min. Leppene våre møttes og vi kysset heftig. Jeg befølte henne utenpå kjolen og dyttet henne hardt ned på penisen min. Hun smilte frekt og kysset meg heftig. Jeg merket at underlivsmusklene hennes trakk seg sammen og dette gjorde at det ble trangere for penisen min – herlig! Hun strøk meg varsomt på kinnet og jeg tok et godt grep om puppene hennes, utenfor kjolen.

¨Nå kommer jeg¨ sa jeg. Lucía smilte og red meg litt fortere, men veldig diskret. Jeg fylte henne snart med sæden min. Vi stønnet begge to og pustet tungt. Lucía reiste seg så vidt litt opp, slik at jeg fikk gjemt penisen min inn i buksa igjen.

¨Dette var koselig¨ sa jeg. Lucía smilte og ga meg et vått kyss. ¨Jeg har et forslag¨ sa hun. ¨La oss gå til hotellrommet ditt og fortsette moroa der.¨ Jeg smilte og la armen min rundt henne. ¨La oss gå med en gang.¨

Legg igjen en kommentar