Annonsen – erotisk novelle

Så sto hun der, lettere nervøs og spent. Inngangsdøra til butikken ble med et litt skummel og farlig. Men dette hadde Nina tenkt og planlagt ei god stund nå, så hun rettet seg opp og åpnet døra inn til den erotiske butikken. Hun hadde vært her før, opp til flere ganger. Et par dildoer og litt oljer hadde fangsten blitt før. Nå hadde hun andre planer i hodet. En hyggelig dame bak disken smilte til henne i det hun steg inn.

”God morgen” klang det på syngende bergensk.

”God morgen” fikk hun hvisket tilbake.

”Er det noe jeg kan hjelpe deg med?” spurte damen.

”Ehh, neida bare titter litt først jeg” svarte Nina.

Hun lot blikket sveipe rundt i lokalet. Øynene gled over undertøy, vibratorer og oljer. Men det var trappen opp til andre etasje som lokket denne gangen. Fingrene gled ned i jakkelomma, der lå lappen hun hadde skrevet kvelden før. Lappen som sa at hun gjerne ville møte ei jente. Nervøst dro hun den opp av lomma, en liten knappenål hadde hun også tatt med. En korktavle var plassert i butikken, og her var det rom for kunder å henge opp små kontaktannonser. Fingrene skalv i det hun plasserte lappen på tavla.

”Ung jente 24, søker ei hyggelig og søt jente for spennende treff. Jeg er uerfaren med samme kjønn, men har et inderlig ønske om å treffe ei søt og snill jente. Av utseende så kan jeg si at jeg er ganske høy, normal kroppsbygning, har både pupper og lår. Hadde vært koselig om du var på rundt samme alder som meg. Håper du tar kontakt”

Lappene var signert med fornavn og mailadresse.

”Puh” et lite stønn slapp ut av henne. Nå var det gjort, hun skalv fortsatt i det hun tittet videre i butikken. Hun hadde en sak til som sto på planen. Og nå sto hun foran den. En strap on dildo. Denne hadde hun fantasert om helt siden hun fikk se den i bruk i en film hun og eksen hadde sett på. Hun endte opp med å kjøpe både den, et undertøyssett, to nye oljer og et lite egg den dagen.

Det var med stor spenning hun satte seg ned foran dataen de neste dagene. Selvfølgelig dumpet det ned en mengde mail fra gutter. Men fire dager etter hun hadde plassert lappen på tavla fikk hun en mail fra ei jente.

”Heisann Nina, leste lappen din med stor nysgjerrighet og interesse. Jeg er ei jente på 25, bosatt i Bergen. Student til vanlig, og singel. Har ikke mye erfaring med samme kjønn selv, men som deg så har jeg hatt en liten fantasi om å utforske den siden av meg. Jeg tar sjansen på at du er seriøs. Kanskje høres vi? Klem Ingrid.”

Nina kjente hvordan pulsen økte og kriblinga i kroppen snek seg på. Hun sendte raskt et svar til Ingrid. De neste dagene ble brukt til heftig mail skriving, og Nina forsto snart at dette kunne være den jenta hun hadde lett etter. De ble enige om at Ingrid skulle komme på besøk førstkommende fredag.

Fredagen kom, og Nina stresset rundt i leiligheten. Stearinlys var plassert ut, litt røkelse duftet svakt i bakgrunnen. Hun hadde brukt lang og god tid på badet, barbert seg og smørt seg inn med fuktighetskrem. Nå hadde hun iført seg det nye undertøyssettet hun kjøpte på butikken. Og over det en svart utringet kjole. Vinen var luftet og temperert. Nina kjente forventningen og spenningen sitre i kroppen, ikke fritt for at hun var litt kåt også.

Dørklokka kimte.

Hun åpnet døra forsiktig, og der sto hun. En nydelig søt jente. Litt lavere enn hun selv, men med to nydelige blå øyne. Lyst krøllete hår og fyldige lepper. De ble stående i noen sekunder å se på hverandre, lot blikkene gli over hverandre. ”Kom inn, kom inn” sa Nina og holdt døren opp for Ingrid. Hun kjente duften av en svak parfyme i det Ingrid passerte henne. ”La meg ta jakken din” stotret Nina.

De gikk inn i stuen, lyset var behagelig dempet og de mange stearinlysene kastet blafrende lys utover den lille stuen. Nina kunne ikke ta blikket fra henne. To nakne smekre ben gled oppunder et rutete skjørt. En svart topp strammet godt over brystene hennes. Samtalen fløt veldig lett, og med vinen så kom samtaleemnet etter hvert over på sex. Ingrid fortalte at hun hadde så vidt vært naken med ei jente før, men at dette var lenge siden. Hun hadde hatt fantasier i mange år, men at anledningen hadde ikke bydd seg før nå. Det ble stille i noen sekunder, Nina kjente hvordan sitringen i kroppen hadde sneket seg mer og mer på.

”Så nydelig du er Ingrid” hvisket hun.

Plutselig var de i armene på hverandre, munn søkte munn. Fingre søkte kropp. De fyldige leppene til Ingrid presset seg mot Ninas. To lekne tunger møttes i et dypt kyss. Nina kjente hvordan fingrene til Ingrid smøg seg over kjolen hennes. Hvordan brystvortene stivnet under kjolestoffet. Nina førte sine fingre oppunder skjørtet til Ingrid. Den nakne huden var myk og varm. ”Kom” stønnet Nina. ”Jeg vil ha deg nå” hvisket hun, og dro Ingrid med seg inn på soverommet.

Stearinlys var tent her også, og det var godt og varmt i rommet. De sto tett omslynget, og kyssene ble ivrigere og ivrigere. Nina kjente fingrene til Ingrid trakk i glidelåsen på kjolen. Hun ble stående i det lille blondeundertøyssettet foran henne. Ingrid tok tak i toppen, og dro den over hodet. To faste og spisse bryst presset seg mot bh’en. Nina så hvordan hun løsnet hempene bak, og deretter løsnet skjørtet. Hun hadde ingen truse på. Raskt så var de begge nakne og lå nakne tett omslynget i sengen.

Fingrene gled over bryst og mage, søkende på vei til hverandres fitter. Det eneste som hørtes var pust og stønn.

Nina tok et bryst i munnen, kjente den harde vorten mot tunge og lepper. Ingrid lente seg bakover i senga, lukket øynene og nøt det Nina gjorde. Nina kysset seg nedover magen hennes, kjente duften av det våte kjønnet. Hun la seg mellom bena hennes, og forsiktig plasserte hun munnen over fitta. Ingrid var glatt og våt, og Nina lot tunga gli inn mellom fitteleppene. Hun kjente hvordan Ingrid presset seg mot henne, i det Nina lukket leppene omkring klitten. Sugde litt forsiktig, småbet litt før tunga begynte å rotere om tappen.

”Så deilig du smaker” stønnet Nina.

Lot to fingre gli inn i Ingrid, mens hun slikket henne. Ingrid vred seg under henne, og kroppen begynte å skjelve. ”Jeg kommer jeg, vennen” hørte Nina henne si. Nina kjente hvordan fittemusklene trakk seg sammen i det hun kom.

”Så deilig å kunne oppleve dette” tenkte hun for seg selv.

De ble liggende inntil hverandre ei stund, prate og kose.

”Jeg har en drøm da” hvisket Nina forsiktig.

”Hva da?” spurte Ingrid.

”Det er å bli tatt av ei jente, med strap on”

”Så søt du er da vennen” sa Ingrid mens hun strøk Nina kjælent over brystene.

”Kan vel ikke nekte for at jeg har tenkt på det sammen selv jeg heller da” fortsatte hun.

”Men har du slik strap on da?” spurte Ingrid.

”Ja, jeg kjøpte en her forleden” hvisket Nina.

Hun reiste seg opp, og åpnet kommoden.

”Så spennende!” hvisket Ingrid, i det Nina kom oppi sengen igjen.

Ingrid tok strap on dildoen, og med Ninas hjelp fikk hun montert den på.

”Uvant, men helt klart spennende” sa Ingrid.

Nina kjent at hun nå var utrolig kåt, dette var en fantasi som hun lenge hadde hatt. Hun kjente av saftene flommet i fitta nå.

”Ta meg vennen” stønnet hun, og stilte seg med alle fire mot Ingrid.

Ingrid lot fingrene gli over rumpa hennes, førte fingrene nedover rumpesprekken og ned til fitta hennes.

”Du er jo bare utrolig våt da vennen” sa Ingrid, i det hun lot to fingre gli inn mellom fitteleppene.

Ingrid fikk plassert seg bak Nina, lot gummipikken gli opp og ned i fittesprekken til Nina.

”Er det sånn å være mann” tenkte Ingrid. ”De har i alle fall en deilig utsikt”

Hun førte dildoen inn mellom fitteleppene, og sakte gled den inn i fitta til Nina. Ingrid hørte Nina stønne ned i puta, mens hun presset seg mot henne. Hun lot fingrene gli over rumpa, tok tak i hoftene og begynte å ta Nina med lange og dype støt.

”Så deilig!!” stønnet Nina.

Ingrid strøk henne over ryggen, fingrene gled fram og rundt til brystene. Tok et bryst i hånda, mens hun tok henne hardere.

Nina lot fingrene gli ned til fitta, begynte å gni seg selv samtidig som Ingrid tok henne.

Dildoen jaget ut og inn av Nina nå, mens saftene rant ut av henne. Hun slapp opp alt, ville bare nyte.

”Jeg kommer snart” ropte Nina. Og Ingrid svarte med å ta henne ennå litt hardere.

Så kom Nina, hardt og lenge. Hun kjente safter ble presset ut av henne, og at kroppen skalv som aldri før.

Hun våknet igjen. Ingrid lå ved siden av og så på henne.

”Har aldri sett ei jente som har sprutet når hun kom jeg” sa Ingrid.

”Sprutet jeg?” sa Nina, ”Det har jeg aldri gjort før heller”

De krøp inntil hverandre, tett og naken. Og slik sovnet de…..

Legg igjen en kommentar