Anal sex – hvordan gå frem

Anal sex – hvordan bør man gå frem?

Har du noen gang tenkt på å ha anal sex, men tør ikke spørre partneren din? Det er mange som har indre fantasier om dette området, men på grunn av at så få prater åpent om dette er det ofte forbundet med tabu.

Sannheten er at det er mange par som har funnet denne måten for seksuell nytelse som veldig interessant og deilig. I parforhold er det to individer som sitter med sine lyster, og dersom man ikke kan prate om sexuelle lyster kan dette etter hvert oppleves som en mangel i sexlivet dersom man ikke kan utleve eller delvis utleve sine fantasier og lyster. Det verste som kan skje er at partneren ikke har lyst til å gjennomføre det du ønsker, og det skal respekteres.

Før analsex er det ekstremt viktig med hygienetiltak. Man bør vaske seg godt, gjerne bruke anale dusjer som er beregnet på denne type vask. Det kan være en fordel å bruke kondom ved analsex da penis ikke skal føres inn i vagina etter den har vært i anus. Dersom man likevel ønsker å ikke bruke kondom bør man avslutte den seksuelle akten med analsex.

Det som er viktig når det kommer til analsex er at begge har lyst. Man må ta det rolig og forsiktig og bruke mye glidemiddel (det finnes glidemiddel som er spesielt tilpasset analsex, f.eks pjur Backdoor Comfort Analglid. Den som skal «motta» må slappe av og være komfortabel med det som skal skje. Eventuelle spenninger kan føre til at dette kan gjøre vondt. Da bør man vente til en annen gang og ta det hele fra begynnelsen av igjen.

Ved forspill til analsex kan du bruke fingen til å stimulere rundt anus. Dersom dere er komfortabel med dette kan du bruke en finger til å massere rett innenfor åpningen. Klarer dere å slappe av og kjenner at dere vil ta steget videre kan man da etter hvert prøve å bruke penis.

Videre vil man kanskje utvide stimuleringen og involvere klitoris. Jenten kan oppleve kraftige orgasmer ved stimulering av både anus og klitoris. Her er det bare å prøve seg frem og finne ut hva som passer best for henne og dere.

Det som kanskje er like spennende er anal tilfredsstillelse av mannens anus. Men sannheten er den at de menn som kan slappe av og la seg stimulere analt (alt fra kos på utsiden til lett penetrering med en finger eller et leketøy) kan få kraftigere orgasmer og større seksuell nytelse. Det hele handler om å slappe av og gi seg hen til sin partner. Stol på partneren din og opplev nye seksuelle høyder.

Det finnes også mange anale leker som buttplugger med og uten vibrasjon og prostatastimulatorer. Det anale sexleketøymarkedet er godt dekket for å tilfredsstille både ham og henne. Man kan bruke lang tid på å sondere markedet og finne noe som passer for hver av dere. Kanskje dere ikke vil ha noe leketøy? Kanskje finger og penis er nok?

Dersom dere vil ha anale leker anbefaler vi at dere har deres egne leke. Det er mange bakterier på dette området og for sikkerhetens skyld er det greit å ha akkurat dette for seg selv, selv om man rengjør godt mellom hver gang.

Ha en deilig stund sammen med din partner!!

Legg igjen en kommentar