Massasjen – erotisk novelle

Telefonsamtalen kom rett før arbeidsdagen var ferdig, og jeg skulle stenge kontoret.

«Kan jeg få komme i dag? Nå? Jeg har skadet ryggen og har det vondt, jeg trenger litt hjelp..»

Jeg kunne selvsagt ikke si nei. Jeg er den typen jente som er nødt til å hjelpe når jeg hører at noen har det vondt.

«Okei, når kan du være her?»

«Om ca 5 minutter, jeg bor rett bortenfor.»

«Flott, da kan du komme. Men jeg har bare en halv time. Det begynner å bli sent, og jeg er sulten.»

Han kom mindre enn fem minutter etterpå. Grimasen i ansiktet hans viste at han ikke hadde det så godt, han hadde smerter i nedre del av ryggen. Jeg gav ham et registreringsskjema og gikk for å skifte laken på massasjebordet mitt. Jeg angret litt på at jeg hadde tillatt ham å komme, det hadde vært en lang dag allerede. Jeg hadde hatt 5 kunder, og den siste var virkelig tung.

Jeg gikk for å sjekke om han var ferdig med registreringsskjemaet. Jeg gikk gjennom det for å se at han hadde husket alt før jeg ledet ham inn mot behandlingsrommet. Jeg spurte om han trengte å gå på toalettet først, men det hadde han allerede ordnet hjemme, sa han.

«Da setter vi i gang. Jeg vil at du skal ligge på magen på bordet, mellom laknene. Fjeset legger du ned i hullet i madrassen, føttene kan du legge på puten på andre enden av bordet.»

Han var takknemlig for at jeg kunne ta imot ham, og jeg forklarte at jeg følte meg nødt til det så lenge han hadde smerter. Jeg hadde i hvert fall satt pris på om noen hadde gjort det samme for meg.

«Ta av smykkene dine, og det du vil av klær. Legg deg opp på bordet.»

«Hvordan ville du ha meg igjen, sa du?»

«På magen. Legg deg ned og finn roen. Jeg går ut et lite øyeblikk og banker forsiktig på før jeg kommer inn igjen.»

Da jeg kom inn noen minutter senere kvapp jeg litt til. Jeg hadde ikke forventet at han lå helt naken på bordet, selv om det ikke var helt uvanlig i min bransje. Jeg kunne se hele ham, og han hadde en sexy rumpe. Jeg kunne se ballene komme ut mellom beina hans, ettersom de lå litt spredt. Deilige, kunne tenkt meg dem i munnen…. Men, nei, nei.. Jeg tok meg selv i det, jeg kunne ikke tenke på denne måten. Denne mannen er her for å få hjelp med ryggsmertene sine, så jeg bad meg selv om å kutte ut.

«Jeg ser at du har tatt av deg alt, og det er bra. Det hjelper meg slik at jeg kan komme til hele ryggen din enklere. Men, jeg må be deg om å legge deg mellom laknene. Jeg skal snu meg mens du gjør det.»

«Jeg beklager, fikk nok ikke med meg alt det der i sted. Er litt omtåket av ryggsmertene..»

Jeg sniktittet på kuken hans når han snudde seg. Den var ikke enorm, men nydelig, og han var helt glattbarbert. Tankene mine drev avgårde, jeg tenkte på hvordan det var å ha den i munnen igjen. Deilig å slippe alt håret! Hmm.. Det ville helt sikkert være deilig mot den glattbarberte musen min også!

Jeg tok meg sammen igjen, minnet meg om at jeg er på jobb..

Jeg begynte som vanlig, med noen gode tak nedover ryggen, med hardere tak etter hvert. Hn stønnet når jeg kom ned over den nedre delen av ryggen. Mange stønner når jeg masserer dette området, det er en måte for folk å utløse spenning. Men dette var den typen stønning man forbinder med soverommet. Kombinasjonen av stønning, følelsen av kroppen hans og vissheten om den deilige kuken og ballene hans.. Det begynte å bli vanskelig å konsentrere meg om jobben, og ikke gå løs på ham med munnen!

Etter hvert som jeg avsluttet behandlingen på ryggen hans, og skulle begynne på beina, måtte jeg rette litt på lakenet som dekket ham. Jeg bestemte meg for å legge lakenet slik at jeg kunne se gavene Gud hadde gitt ham mellom beina. Først den venstre foten, så den høyre… Jeg jobbet med lårmusklene hans, og før jeg visste ordet av det hadde jeg strukket meg ned og befridd kuken hans. Jeg dro den lett oppover, akkurat nok til at jeg fikk den inn i munnen. Stønningen hans ble ikke akkurat mindre fylt av velvære!

Etter at jeg hadde sugd kuken hans i flere minutter i den stillingen snudde han seg rundt. En fullstendig erigert penis viste seg for meg, og jeg brukte de veltrente hendene mine til å massere den godt før jeg tok ham i munnen igjen. Jeg elsker å suge kuk! Spesielt når den er dekket av saftene fra min egen mus… Jeg fikk kjapt fatt i trusene under skjørtet mitt og dro dem ned, klatret opp på bordet og tredde musen min nedover den deilige kuken hans. Jeg ertet ham først litt ved å bare la hodet komme såvidt innenfor åpningen på musen. Etter hvert lot jeg ham komme lenger og lenger inn i meg, veldig, veldig sakte. Etter hvert var han komplett, helt inne i meg. Jeg satte meg på knærne og red ham, varmen inne i meg bare steg og steg. Jeg var så kåt at orgasmen ikke lot vente på seg, og jeg kom, hardt, med ham inne i meg. Jeg var raskt nede og stakk kuken inn i munnen min igjen for å kjenne smaken av musen min blandet med hans maskuline smak.

Han tok litt av oljen jeg benytter ved massasje og dryppet denne på kuken sin. Han masserte litt på åpningen av rumpen min også, før han førte kuken inn i rumpen min. Forsiktig og sakte, og jeg var overrasket over hvor lett kuken hans kom seg inn i meg. For en fantastisk følelse å bli pult i rumpen! Jeg skalv av velvære mens han pumpet kuken inn i meg, hvert støt bragte oss nærmere klimaks. Han lekte med klitorisen min mens han pulte meg, sånn at når jeg kom så var det så intenst som jeg aldri hadde opplevd før. Han var også klar for å komme og jeg bad ham komme i rumpen min, og fylle rumpen med sæd. Vi stønnet begge i ekstrem nytelse… De siste, deilige lydene, mens vi kommer samtidig. Deilig!

Jeg gleder meg til å massere ham igjen!

Legg igjen en kommentar