Gjensyn – erotisk novelle

I et halvt år var jeg sammen med Bente. Jeg hadde kjent henne i mange år; vi vokste opp i samme gate. Bente var et halvt år yngre enn meg, så vi gikk i parallellklasse både på folkeskolen, på ungdomsskolen og på videregående, men ikke før jeg møtte henne igjen etter skillsmissen med Anne, oppdaget jeg hvor vakker og sexy Bente var.

Jeg hadde vært i Oslo på et møte og satt på Gardermoen og ventet på flyet hjem, da jeg så henne komme mot meg. Hun så meg ikke, så jeg sa navnet hennes idet hun passerte….. Først virket hun litt spørrende forvirret, så smilte hun og sa at hun nesten ikke kjente meg igjen. Vi hadde ikke sett hverandre eller snakket med hverandre på sikkert 15 år, men det tok ikke lang tid før praten var i gang og hun var like munter og skravlete som jeg husket henne fra tenårings årene.

På flyet ble vi sittende ved siden av hverandre, og praten fortsatte lett og uanstrengt. Det er jo ganske trangt mellom stolene, og det er jo ganske naturlig at man kommer nær hverandre. Tenkte først det var fordi det var trangt at jeg kjente kneet hennes så godt mot mitt, men i ettertid har jeg fått vite at hun var tent på meg allerede på flyet. Selvfølgelig kjørte jeg henne hjem, og idet hun gikk ut av bilen tok hun med visittkortet mitt som lå på midtkonsollen i bilen. ”kanskje inviterer jeg på kaffe en gang sa hun idet hun lukket bil døren og forsvant i regnværet. For å være helt ærlig, så tenkte jeg ikke mer på Bente, før en dag telefonen ringte og hun skulle ha fest hjemme hos seg selv førstkommende fredag. Gamle venner var invitert og jeg var også velkommen hvis jeg hadde anledning til å være med. Selvfølgelig svarte jeg ja, jeg hadde bare en avtale om å møte Anders for en fredagspils den aktuelle fredagen, og etter den avtalte timen med Anders kunne jeg dra direkte hjem til Bente. Anders var en av mine venner fra ungdomstiden som Bente også kjente fra den gangen vi gikk på videregående.”Har du ikke Anders med”, var det første Bente spurte om da hun åpnet døren. Jeg slo telefonnummeret hans, ga telefonen til Bente, og Anders lovet å komme i løpet av et par timer. Da Anders kom var festen allerede i gang, og vi satt med bordet og spiste da en munter Anders fant seg en ledig stol mellom to damer jeg ikke kjente.

Det ble konsumert en del alkohol utover kvelden, og folk ble etter hvert ganske fulle. Selv er jeg forsiktig med å drikke alkohol; jeg liker rett og slett ikke å miste kontrollen, så etter et par pils gikk jeg over til å drikke vann. Jeg visste at Anders til vanlig også drakk lite, men ellers var det ikke mye forsiktighet med alkoholkonsumet.

Allerede klokken ett dro de to første hjem, og klokken halv tre var vi bare fem personer igjen i boligen til Bente. Anders og jeg begynte å rydde mens de tre gjenværende damene gikk ut for å ta seg en røyk. Da de kom inn igjen forsvant Unni og Ingrid ned i underetasjen, men Bente kom på kjøkkenet til Anders og meg. Bente var lett beruset av alkoholen. Hun hadde gjort diverse tilnærmelser i løpet av kvelden, og hadde jeg vært alene igjen med henne, så ville jeg forsøkt å få en natt med henne ”Jeg har lyst på dere begge to”, sa hun plutselig, men jeg vet ikke hvem jeg skal velge. ”Du er full og du…”, sa jeg, men før jeg fikk fullført setningen, så sier Anders; ”Du kan vel få oss begge to”. ”Men hva med de to i kjelleren da?” spør jeg. ”Du trenger ikke tenke på dem,” sier Bente. ”De har nok med seg selv, og kjenner jeg dem rett, så blir de neppe å se før til middag i morgen. Dessuten så er det mitt hus, så jeg bestemmer selv hvem jeg vil dele soverom med”. Bente reiser seg med kurs mot Anders. Hun legger armene rundt halsen hans og kysser ham lenge på munnen. Jeg kjenner at jeg blir kåt ved tanken på det som er i ferd med å skje.

Jeg har bare vært med på trekant med to menn og en dame en gang for mange år siden. Trekant var en spennende og deilig opplevelse som jeg gjerne skulle oppleve oftere, men som ikke er så lett å få til. Bente snur seg og kommer mot meg, hun legger den ene hånden rundt halsen min, kysser meg og stikker den andre hånden ned i buksen min og griper meg rundt pikken. ”Du er jo hard allerede, sier hun. Kom så går vi opp” Med en arm rundt halsen på hver av oss, fører Bente sine menn til andre etasje og til badet. Anders var raskest ute av klærne; han var like flott i kroppen som i ungdomstiden. Etter som vi hadde gått på skole sammen, så hadde jeg sett ham mange ganger naken i dusjen. Jeg tror ikke Bente og Anders hadde hatt noe på gang i løpet av livet, for hun var tydelig overrasket over det hun så, og hun kommenterte størrelsen på pikken hans. Anders har det største utstyret jeg noen gang har sett, og jeg husker at vi sammenlignet og målte pikkene en gang vi runket sammen. Pikken min var et hode kortere enn pikken til Anders, og min har jeg målt til 19cm. Hun gadd ikke en gang ta av seg alle klærne før hun bøyde seg ned og tok pikken hans i munnen. Med åpne øyne sugde hun begjærlig mens jeg sto fortsatt påkledd og så på. Sakte med blikket feste på de to kledde jeg meg naken. Synet av pikken til Anders i munnen til Bente hadde gjort meg kåt, og pikken min vippet hard opp mot magen da jeg dro av trusa. ”Du har jo nesten like stor pikk som Anders, gispet Bente da hun fikk se meg….. ”Dette blir visst en stor opplevelse”, sa hun. Bente fortalte at hun hadde vært med på trekant for et par år siden, og at det hadde vært en del av strategien hennes å få oss til å bli igjen når de andre dro. Hun hadde likt oss godt begge to helt fra ungdomstiden, men tilfeldigheter hadde vel gjort at vi hadde reist hver vår vei. Nå var vi imidlertid her, sammen alle tre, og uten klær med kun en felles tanke: SEX….. sex i alle varianter for tre.

Anders lå nå på kanten av sengen med Bente stående bøyd over med pikken fortsatt i munnen. Jeg stilte meg opp bak henne og befridde henne fra de siste plaggene, og strøk henne over naken hud. Bente var brunette, hun var slank og ikke så veldig høy, men puppene var store og tunge og kunne synes litt for store i forhold til resten av kroppen. Brystvortene sto harde mot hendene mine og hun stønnet lavt da jeg kløp i dem. Hadde hun sugd slik på minn pikk som hun gjorde på Ander’s, så vet jeg at jeg hadde eksplodert for lenge siden, men Anders klarte å holde igjen. Våre hender møttes på brystene til Bente, så jeg fortsatte nedover mage og rumpe, og hun skilte beina slik at jeg letter kunne komme til. Med en hånd foran og en bak, kunne jeg stryke henne både over kjønnslepper og anus. Bente hadde spart håret på fremsiden, men hun hadde glattbarbert kjønn og var våt og glatt. Jeg brettet kjønnsleppene til side og stakk en finger inn. Hun stønnet lett og ville tydeligvis ha mer, så jeg presset en finger forsiktig inn i anus. Bente presset seg mot fingrene mine, slapp pikken til Anders ut av munnen og sa at nå ville hun ha pikk. Hun snudde seg og satte seg raskt ned og tredde seg på pikken til Anders. Pikken forsvant dypt i henne i en eneste bevegelse. Hun satt i ro et skund eller to, smilte og begynte å bevege seg. Jeg kunne se og vi kunne høre på lydene fra Anders at det var like før han kom til å eksplodere, men hun fortsatte til han kom met et brøl. Lyn kjapt hoppet Bente av, snudde seg og sugde en pumpende pikk tom for sæd.

Jeg hadde stått stille helt oppslukt og fasinert av dette, og ble vekket til virkeligheten av Bente som utålmodig forlangte å bli pult til orgasme i misjonærstillingen. Hun lå innbydende med skilte bein og ventet. Jeg sank til bunns i henne i et eneste støt. Hun var varm, glatt og våt, men likevel trang og deilig. Jeg beveget meg sakte i henne, nesten helt ut slik at bare pikkhodet var innenfor fitteleppene og så til bunns igjen i et jevnt tempo. Hun beveget seg imot og besvarte bevegelsene, og da jeg merket at hun var på vei til å komme, presset jeg meg inn så langt jeg kunne og gjorde kraftige, roterende bevegelser med pikkroten mot hennes klitoris. Bente kom i et langt stønn, og jeg kjente musklene i underlivet hennes trekke seg sammen i en endeløs rekke små bevegelser. Jeg lå helt stille med pikken til bunns i henne i et minutt eller to, før jeg begynte å rotere underlivet mitt mot hennes. Jeg tror knapt hun var ferdig med den første orgasmen før den neste overtok, og slik holdt vi på til hun hadde fått fire eller fem orgasmer som i en serie. Nå ville ikke jeg vente lenger, så jeg dro meg ut av henne og smørte brystene hennes inn med olje før jeg satte meg over henne og plasserte pikken min mellom brystene henne og jukket i vei. Bente klemte brystene sammen så det ble som en tunell. Jeg var kjempekåt og trengte ikke så mange støt før jeg kjente utløsningen var på vei. Den første spruten var kraftigst og traff henne i ansiktet. De neste havnet på halsen før hun sugde meg tom.

Jeg la meg flat på sengen, men ville ikke sove. Anders satt i en lenestol med et glass vann mens Bente var på badet. Vi sa ikke stort, men jeg kunne se at pulingen til Bente og meg hadde hatt sin virkning på Anders, for pikken hans så nesten hard ut igjen der den lå i all sin lengde på skrå over låret. Da Bente kom tilbake satt hun seg på gulvet foran Anders. Hun kikket lurt på meg og ba meg komme bort til henne og sette meg på huk ved siden av henne. ”Jeg har lyst til å se på når du suger pikken til Anders”, sa hun. Jeg måpte og kikket på Anders, men han bare smilte og nikket og sa at jeg gjerne måtte suge ham hvis jeg hadde lyst. Hjertet hamret i brystet mitt, og jeg kjente at dette her blir jeg steinkåt av. Jeg grep med den ene hånden rundt pikken hans og stakk den andre hånden under pungen og grep forsiktig rundt ballene. Det var ikke så vanskelig, for jeg visste hva jeg selv likte, og så var jeg for første gang i mitt liv i gang med å suge kuk. Jeg hadde aldri noen gang tenkt at dette skulle skje, men jeg følte likevel slettes ikke noe ubehag ved dette. Etter en stund ba Bente meg om at jeg skulle reise meg opp og stille meg med ansiktet mot og støtte meg med hendene mot veggen. Anders stille seg opp bak meg og Bente satte seg på huk foran meg med ryggen mot veggen. Jeg kjente hendene til Anders på overkroppen min. Han strøk meg over skuldrene og armene og han bet meg forsiktig i nakken samtidig som han kløp forsiktig i brystvortene. Bente hadde pikken min i munnen sin og masserte ballene mine med den ene hånden. Med fingrene på den andre hånden strøk hun over anus. Jeg kunne mer ane enn kjenne pikken til Anders, og da jeg kjente at Bente smurte noe glatt og kjølig i anusområdet, holdt jeg på å besvime ved tanken på hva som nå kanskje kom til å skje. Hun stakk en finger inn, hun stakk to fingre inn og gjorde fordiktige bevegelser med fingrene. Anders stimulerte brystvortene mine hele tiden og jeg kjente meg vanvittig kåt. ”Er du klar”, visket Bente. Jeg bare nikket og stønnet til svar. Det virket som om Anders bøyde knærne litt, før jeg kjente noe rundt og stort presse seg mot anus. Jeg visste at Bente hadde regien og at hun styrte pikken til Anders med den ene hånden. Det smertet litt, men det gjorde egentlig ikke vondt. Smerte kan for meg noen ganger kjennes deilig, som når noen klorer meg eller biter meg i brystvortene. Anders presset på, og pikken gled lenger og lenger inn i meg, og jeg visste og jeg kjente at Bente ikke skulle suge så veldig mye lenger på pikken min før jeg kom til å eksplodere igjen. Anders beveget seg ikke så mye, han bare var der, dypt inne i meg med sin kraftige og lange pikk, og jeg kjente at det bygget seg opp til utløsning. Bente klemte forsiktig og litt hardt rundt pungen, og hun beveget tungen over pikkhodet samtidig som Anders kløp meg i brystvortene. Det begynte som en murring et sted mellom pikken min, pungen min og pikke til Anders. Så kjente jeg den første krampetrekningen og lukkemuskelen i anus klemme rundt den grove pikken i baken min. Det var nesten uutholdelig deilig. Alt det deiligste skjedde på en gang og nytelsen gjorde nesten vondt. og jeg kjente at dersom ikke Anders hadde slått armene rundt meg og holdt meg oppe, så ville jeg seget sammen som en sekk på gulvet idet utløsningen og orgasmen gikk over i sluttfasen. Pikkhodet ble vanvittig følsomt og det gjorde sånn godvont fordi Bente ikke sluttet å suge før pikken hadde mistet sin kraft og sin størrelse. Anders var fremdeles stiv og stor da han trakk seg ut. Jeg var tom, og jeg sovnet tilfreds i sengen uten å få med meg hva Bente og Anders foretok seg.

Jeg våknet først neste dag, og de andre to sov fremdeles da jeg kom tilbake fra badet etter å ha dusjet. Jeg kledde meg og gikk til kjøkkenet for å koke kaffe. På veien til kjøkkenet gikk jeg forbi trappen til underetasjen. Jeg hørte lyden av kvinnelatter blandet med noe klassisk musikk. Skulle jeg gå ned? Jeg gikk til kjøkkenet og satte på kaffen. Ute skinte solen. Klokken var halv tolv. Jeg tok med meg kaffekannen og noen kopper og gikk ut på plenen. Fra en åpen skyvedør til soverommet i underetasjen hørte jeg igjen kvinnelatter. Jeg gikk bort, trakk gardinene til side og inviterte på utendørs kaffe.

Legg igjen en kommentar