dildoIntroduksjon av sexleketøy i forholdet

Mange har ikke forsøkt sexleketøy, til tross for at man er åpen for det, seksuelt aktiv og komfortabel med seg selv og sin kropp. Av en eller annen grunn lager man seg en unnskyldning for at dette skal "gjøres senere", og alle vet jo når DET er...Hvem har vel ikke vært i en sex-butikk med venner og sett ting som er spennende, men tenkt at det er heelt uaktuelt å kjøpe dette foran noen man kjenner? Hvem har vel ikke hatt den oppfatningen av at sexleketøy kun kan brukes til onani og masurbasjon, og da kun brukt av perverse fyrer og løse jenter? Eller av jenter som ikke fikk det de trengte av kjæresten? Og skulle man ønske seg noe, hva skulle man i så fall velge? Til slutt ender man opp som før, uten leketøy, kun på grunn av fordommer, latskap og mangel på beslutningsevne..

Hvordan velge din første vibrator

Helt siden Charlotte forsvant inn på soverommet i en hel episode av "Sex and the City" har det vært en allmenn oppfatning at alle vil ha en vibrator. Alle trenger en vibrator, og alle kan ha det artig med en vibrator. Men hvilken vibrator er rett for meg?

De fleste som tenker på sexleketøy tenker på "dildo", som gjerne er et fellesbegrep for dildo og vibrator. Forskjellen ligger vel i ordet, vibratoren vibrerer, dildoen gjør det ikke.. En dildo kan virke litt skremmende på mange, men den summende broren er morsom, enkel å bruke og utrolig anvendelig.

Anal sex - hvordan bør man gå frem?

Har du noen gang tenkt på å ha anal sex, men tør ikke spørre partneren din? Det er mange som har indre fantasier om dette området, men på grunn av at så få prater åpent om dette er det ofte forbundet med tabu.

Sannheten er at det er mange par som har funnet denne måten for seksuell nytelse som veldig interessant og deilig. I parforhold er det to individer som sitter med sine lyster, og dersom man ikke kan prate om sexuelle lyster kan dette etter hvert oppleves som en mangel i sexlivet dersom man ikke kan utleve eller delvis utleve sine fantasier og lyster. Det verste som kan skje er at partneren ikke har lyst til å gjennomføre det du ønsker, og det skal respekteres.

glidemiddelHvordan bruker jeg glidemiddel sammen med sexleketøy?

Har du noen gang tatt tak i sexleketøyet ditt, gjort deg klar for en god og erotisk kosestund - for så å bli litt forstyrret av tanker rundt hvilket glidemiddel du skal bruke? Kanskje du er i ferd med å kjøpe ditt første sexleketøy og lurer på hvordan og hvorfor du bruker glidemiddel? ForVoksne.no tenker på dette hele tiden - fordi det er jobben vår å gi deg så god og utfyllende informasjon som mulig!

Glidemiddel må alltid brukes
Det første du skal være klar over er at alle sexleketøy trenger smøring. Når du gnir det mot deg, putter det inn i deg, eller putter deg inn i det, må du alltid bruke glidemiddel.