dameuteEndelig hadde de kommet seg ut av huset og litt vekk fra familiene deres. Ensomhet og alenegang var en sjeldenhet når våre to familier møttes, men nå hadde vi kommet oss ut for å gå en tur alene.

 

Det var en deilig sommerdag, 23 grader, en lett bris, gress og blomster som svaiet lett. Det var akkurat som om blomsterengen ropte på oss, så jeg tok henne i hånden og foreslå at vi gikk ut på engen. Jeg visste om et sted på andre siden som jeg var sikker på at hun ville elske.

 

“Det høres deilig ut,” svarte hun.

 

girlredskirt

 

Av: Christian

Publisert 24.04.2014

Det var en av de begivenhetene du vet kommer, men som man fornekter så lenge som mulig. Høsten kom snikende, og bladene fra de store bøketrærne hadde falt ubønnhørlig til bakken. Og jeg måtte rake dem opp. Livet var ikke rettferdig til tider, det var mange andre ting en 18 år gammel gutt heller ville gjøre. Men foreldrene mine hadde reist for dagen, og hadde lagt igjen en liste over saker og ting jeg “måtte” gjøre før de kom hjem. Og å rake løvet stod høyt på den listen.

Av: Larsern
Publisert: 26.06.2008

Det var varmt, utrolig varmt. Hetebølgen hadde lagt seg over østlandsområdet, og værutsiktene dager fremover var de samme; Varmt.
Denne tirsdagen hadde jeg fri, og varmen tvang meg ut av leiligheten. Jeg visste om et lite skogstjern ikke så langt unna, og dit satte jeg kursen. Den lille bilen min, en cabriolet, tok meg raskt frem mot målet, og det var herlig å kjøre langs skogsveien opp mot tjernet.

Av: Miss E
Publisert: 03.02.2008

’Hallo?’ ropte han nervøst ’er det noen her?’ Ingen svar. Han hadde greid å velte kanoen sin, og nå hadde han kommet seg opp på land igjen. Men hvor han var, det visste han ikke. Det var sommer og varmt, og egentlig hadde det vært litt godt med en dukkert selv om den ikke var helt frivillig. ’Jaja.. jeg får titte meg litt rundt da..’ tenkte han etter at han hadde ropt i nesten ti minutter uten svar.

Av: Miss E
Publisert: 17.01.2008

Det var sol og det var varmt. Jeg smilte og nøt vinden i håret mitt. Jeg tråkket fortere, det var bare et spørsmål om tid før jeg var framme. Skal ikke legge skjul på at det var ekstra godt å kjenne sykkelsetet presse hardere mot skrittet mitt når jeg fortet meg. Bare opp den bakken nå og rundt svingen, og så..
Min lille badestrand. Det var ikke mange som visste om dette stedet. Bortgjemt bak skog og skjulte stier som ledet veien, man kan si jeg var heldig som gikk meg bort i forfjor. Jeg var her ifjor og, mutters alene, helt herlig! Her kunne jeg være vill og gal og totalt fri!