shower

Bilde

Av: Miss E

Publisert: 17.01.2008

Vannet hadde akkurat rukket å bli varmt og herlig da det banket på baderomsdøra. Han visste at Lene skulle ta seg en dusj og hadde veldig lyst til å joine henne. De hadde vært kjærester før, men nå hadde de gått over til å bare være venner. Venner som fikk litt mer av hverandre enn det de fleste ville godta i et normalt vennskap. Men de likte det sånn. Å kunne ta hverandre når de ville, uten at det måtte by på problemer som for eksempel et parfohold kan finne på å by på.

Av: Anja Temp

Publisert: 13.10.07

Jeg kommer ut fra badet. På kjøkkenet lukter det av deilig nytraktet kaffe. Jeg setter meg - bare iført den flortynne silkemorgenkåpen min - ved det allerede dekkede bordet. Mannen min kikker opp fra avisen et øyeblikk før han bretter den pent sammen og smiler til meg. "Hei kjære, deilig med en dusj?" spør han. Jeg nikker stumt og forsyner meg med en brødskive. Vel vitende om blikket hans som borer seg fast ved synet av meg.

av: Kristina

Publisert 23.2.2008

Kvar laurdag og søndag morgon var eg tidlig oppe. Joggetur sto først på lista begge desse dagane. Heile uka orka eg ikkje jogge før jobb, og etter jobb var eg rett og slett for trøtt. Så i helga tok eg igjen for mykje gløymt jogging. I dag var det søndag, og ute var det vår. Eg jogga i over ein time før eg kom opp mot huset igjen. Eg låste meg inn og sat kursen mot kjøkkenet. Eit glas vann fukta munnen min, eg pusta ut. Eg gjekk rett på badet, måtte dusje nå. Vannet rant varmt over den nakne kroppen min, eg la hovudet bakover og lot håret bli vått.

Av: Miss E

Publisert: 03.02.2008

Han hadde ikke jobbet der lenge. Likevel hadde han fanget manges oppmerksomhet. Sikkert fordi han var så utrolig kjekk. Han var høy og mørk og hadde gyllen hud. På toppen av det hele hadde han grønne øyne som ga han et nydelig eksotisk look, og da var det ekstra herlig at han hadde den latinske aksenten når han pratet og.

av: Erik L

utgitt 31.8.2007

Det var en kald vinterkveld. Helgen var gått i gang. Han sto hjemme ennå, hadde vært i dusjen, nå var det klærne som skulle på. Han smilte for seg selv, merket at lysten hadde bygd seg opp over flere dager nå. Det hadde vært vanskelig å ikke kose med seg selv i dusjen i sted. Pikken var nybarbert, og sto nå halvstiv ut i rommet.