soverJeg satt med ryggen mot brettet i fotenden av sengen, beina rett ut og anklene krysset. Jeg røyket og så på at hun sov.

Jeg hadde aldri hatt så lyst på noen i hele mitt liv, å bli kysset, holdt og berørt av henne, høre henne hviske deilige ord inn i øret mitt. Jeg ville være inni henne, ikke bare inni, men inni henne med hele meg, bo, leve og puste inni henne.

Vi var som magneter vi to. Tiltrukket av hverandre, men holdt fra hverandre av en usynlig kraft som ikke kunne sees, men definitivt føles.

Vi har nettopp truffet hverandre, og du får meg til å føle meg vel. Normalt sett trives jeg ikke noe særlig i andre kvinners selskap, men slik er det ikke med deg. Det føltes derfor helt naturlig å spørre om du ville komme på besøk i ettermiddag.

Du kom raskere enn jeg hadde forventet, og jeg har ikke en gang kommet meg ut av joggebuksene. Du smiler den typen smil som man forventer fra en god, gammel venn og gir meg en god klem. Du har med deg en flaske vin og mat fra kinarestauranten. Det er jo lørdag..

 

Av: Erik L

Publisert: 12.9.07

 

Så sto hun der, lettere nervøs og spent. Inngangsdøra til butikken ble med et litt skummel og farlig. Men dette hadde Nina tenkt og planlagt ei god stund nå, så hun rettet seg opp og åpnet døra inn til den erotiske butikken. Hun hadde vært her før, opp til flere ganger. Et par dildoer og litt oljer hadde fangsten blitt før. Nå hadde hun andre planer i hodet. En hyggelig dame bak disken smilte til henne i det hun steg inn.

”God morgen” klang det på syngende bergensk.

”God morgen” fikk hun hvisket tilbake.

”Er det noe jeg kan hjelpe deg med?” spurte damen.

”Ehh, neida bare titter litt først jeg” svarte Nina.

Hun lot blikket sveipe rundt i lokalet. Øynene gled over undertøy, vibratorer og oljer. Men det var trappen opp til andre etasje som lokket denne gangen. Fingrene gled ned i jakkelomma, der lå lappen hun hadde skrevet kvelden før. Lappen som sa at hun gjerne ville møte ei jente. Nervøst dro hun den opp av lomma, en liten knappenål hadde hun også tatt med. En korktavle var plassert i butikken, og her var det rom for kunder å henge opp små kontaktannonser. Fingrene skalv i det hun plasserte lappen på tavla.

Av: Erik L
Publisert: 31.8.07

Det var en tung og grå høstdag i Trøndelag. Regnet hang tungt over trønderhovedstaden denne ettermiddagen, og en sur vind fra vest gjorde sitt til at folk holdt seg innendørs. Anette nærmet seg byen, og i bilen var varmeapparatet i full gang. Selv om det var kaldt utendørs, var kroppen hennes varm innvendig. Tankene hadde dreid seg om Lise helt siden hun startet fra Verdal denne ettermiddagen. Hun var rett og slett forelsket i denne jenta med det mørke håret. Anette merket det kriblet i henne, en varm og god kribling. Lises myke og deilige kropp, øynene hennes lukten og smaken. Hun sukket litt, men det var et sukk med god karakter. Hun hadde bevisst ikke varslet Lise om at hun var på vei til henne, det skulle være en overraskelse. Selv om de kjente hverandre nå, så var hun likevel spent og nervøs. Det var som om dette var den første daten med Lise. Hun kjente hvordan kroppen hennes lengtet etter å være nær Lise, kjenne hennes nakne hud mot sin egen.