Bilde: adamr / FreeDigitalPhotos.net

Av: Miss Tique

Publisert: 29.03.2014

Den myke følelsen rundt håndleddene overrasket meg. Jeg hadde ikke vært sikker på hva jeg kunne forvente, men av en eller annen grunn hadde jeg ikke ventet at remmene skulle være så myke mot huden. Jeg hadde hørt borrelåsen, og visste hva han hadde i tankene. Jeg hørte ham stramme remmene rundt beina på nattbordet før han kysset meg mykt på leppene. Instinktivt la jeg beina rundt hoftene hans, uten at jeg kunne gjøre det samme med hendene..

Av: Kristina
Publisert: 24.01.2008

I ein alder av 19 år gifta eg meg med min ungdoms kjæraste. Han var 1 år eldre enn meg. Nå var me blitt 26 og 27 år. Ekteskapet hadde ikkje produsert barn endå, me ville begge vente til eg nærma meg 30 år. Me hadde vekst frå kvarandre dei siste åra, alt var rutinemessig og kjedelig. Mannen min, Erik, fant ut at det var eit poker lag her i Kristiansand. Minimum tre og maksimum 5 spilla anna kvar laurdag, om kona si. Me snakka litt om det, og kom frem til at det kunne være spennande å være med på. Mannen som først var tom for chips måtte la han som sat igjen med mest få tre timer aleine med kona hans. Me måtte begge skrive under på ein avtale at dette var frivillig frå begge si side.

Av: Erik L

Publisert: 31.8.2007

 

Brevet lå nederst i postkassa, under reklamehaugen som stadig ble større. Anette klarte å fiske brevet ut av reklamebunken, før den gikk i søpla. Hun holdt det mellom fingrene, et helt vanlig brev så det ut som. Men hun fikk likevel en følelse av at det var noe spesielt med dette brevet.

 

Spente fingrer åpnet brevet sakte. Det var en innbydelse til en sammenkomst. Hun leste videre. Det rykket i kroppen og underlivet hennes da hun registrerte at brevet var fra Erik og Berit i Oslo. Et vennepar hun hadde kontakt med. Innbydelsen var veldig kort og konsis, hun var invitert som gjest i et selskap. Ikke et vanlig bursdagsselskap eller bryllup, men rett og slett til en sex-orgie. Nederst i brevet sto det noe som Anette måtte lese flere ganger; hvis hun aksepterte invitasjonen og kom til selskapet måtte hun adlyde alt denne kvelden.

Av: Kristina
Publisert: 17.01.2008

Eg vakna til, var ør i hovudet og såg ingenting. Eg hadde bind framfor augene. Eg var binda fast, på magen. Begge hendene låg på ryggen binda saman. Beina var binda opp mot armane, eg låg urørlig. Eg var stille, var ikkje sikker på kva som skjedde. Eg hadde hatt fest heime kvelden før, og blitt skikkelig full. Eg var usikker på om dette hadde skjedd da eller om dette var noko som skjedde nå. Eg prøvde å huske noko som helst. Alt eg huska var huset mitt fult i folk og alle var like fulle. Det var håplaust, ingenting nyttig kom til meg. ”Hallo?” Sa eg lavt, eg lytta. Ingen svar. ”Hallo?” Sa eg litt høgare. ”Hysj, eg sove.” Hørte eg ein mann sa, eg kjente ikkje stemma igjen. ”Kva er det som skjer?” Spurte eg, eg var eigentlig litt redd, men haldt det inni meg. ”Vel, du tigga meg om å gjøre dette mot deg. Så sovna du, og nå skal eg ha meg litt.” Sa han, eg kunne kjenne kroppen hans la seg inntil min. Ei hand glei nedover ryggen min og over rompa. ”Kven er du?” Spurte eg og håpa det var nokon eg viste kven var. Det blei stille, og handa stoppa opp. Eg kunne nesten føle at han tenkte. Han trudde eg viste kven han var. Det kunne eg føle.

Av: Kristina

Publisert: 24.01.2008

 

    Roar ringte litt utpå laurdagen, han ville at eg skulle bli med på fest. Det var bursdagen hans som skulle feirast. Roar skulle hente meg klokka åtte. Eg brukte dagen til å finne klær, dusje og stelle meg. Sidan eg heilt sikker kom til å ha sex så barberte eg kvart hår på leggane, fitta og under armane. Eg tok på meg eit kne langt skjørt, ein kvit topp og ei dongerijakke.

 

Åtte sto Roar på døra mi. Han sa ikkje kor me skulle, han bare kjørte. Eg sa ikkje så mykje i bilen, prøvde bare å finne ut om han ønska seg noko, men da svara han bare at alt han trong var meg. Eg fekk altså ikkje eit godt svar. Me kom fram til eit hus som låg litt utafor byen, litt inni eit skogholt. Roar parkerte og gjekk ut av bilen. Han venta på meg før han opna døra. Det var stille i huset, eg forsto fort at noko var feil med heile situasjonen. Eg snudde meg å såg på Roar, han sto og smilte med eit tøystykke i handa. Han pressa meg opp mot veggen, og med ein gong vart eg opphissa. Eg protesterte litt, men fekk tøystykke pressa over nesa og munnen. Eg forsvann inn i drømmeland.