musikk

av: Kristina

Publisert 23.2.2008

Eg var heime hos mamma og pappa, det var sommar ferie. Eg hadde nettopp gått ferdig siste året på skolen. Eg var nå utdanna konditor. Eg måtte nå bare vente på å få jobb. Eg budde heime mens eg venta, det blei for dyrt å bo aleine. Eg reina med å ha lærlingplass før hausten kom. Mamma og pappa hadde nettopp reist på cruise, eg hadde huset for meg sjølv i tre uke. Mens dei var borte skulle huset males, ein ung mann skulle gjøre den jobben.

Av: Miss E
Publisert: 17.01.2008

Det banket på. Hun fortet seg å ta håndkleet rundt seg og løp for å åpne. Han måtte være tidlig ute, for hun pleide ikke å bruke så altfor lang tid i dusjen. Litt av et førsteinntrykk han ville få av henne nå. Hun bestemte seg for å bare ta sjansen og håpe på det beste. ’Hei’ sa han litt fortumlet da hun åpnet opp. Han kikket på henne fra topp til tå, hun var pen. Veldig pen. Kroppen hadde timeglass form og hun lignet en supermodell. ’Det er ikke hver dag man møter et slikt syn’ hvisket han flørtende. Hun smilte. ’Kom inn’ smilte hun og gjorde tegn til at han skulle følge etter.

Av: BNT, Oslo
Publisert: 26.06.2008

Det var kun en liten bris som avslørte at hun kom inn i rommet.
Han merket at han var litt nervøs, dette hadde han ikke gjort før.
Før han merket ordet av det var hun borte hos han, han kjente håret hennes nedover brystet og magen. Han tok seg selv i å undre på hvordan hun så ut.. Fyldige bryster? Fyldige, røde lepper?

Av: Miss E
Publisert: 03.02.2008

Det regnet. Det var grått og trist ute. Familien hadde dratt på besøk til tanter og onkler og Linn hadde blitt igjen hjemme. Det var aldri noe gøy å dra på familiemiddag, det vanlige tomsnakket liksom. Hun hadde valgt å bli igjen hjemme, men nå kjedet hun seg litt. Regnet traff vinduskanten og lagde herlige lyder. Hun elsket lyden av regn, og for ikke å nevne lukta ute etterpå. Linn kastet seg ned i sofaen med et lavt sukk og slo på Tv’en. Det var uvant at det var så stille i huset, og hun ville bare nyte en helt vanlig hverdag i ro og fred.

Jeg holdt den lille papirbiten i hånden mens jeg lurte på hva i helsike jeg gjorde her.. Jeg banket tre ganger på døren, hardt, vel vitende om at det var “den tiden av året igjen..” 

Jeg var i et mørkt humør i går kveld da han kom bort til meg. Det var sannsynligvis skrevet over hele pannen min at jeg ikke var i strålende humør, og det eneste han gjorde var å komme bort til meg og gi meg denne papirlappen, før han forsvant ut i det kalde mørket igjen. 

Rundt juletider mener jeg at det hovedsaklig finnes tre typer mennesker. Den ene typen er den klassiske grinebiteren som mener jul er bortkastet tid og noe forbasket tøv. Den andre typen er den hyperaktive som er høyt og lavt fra første søndag i advent til julaften, og egentlig litt etter det også. Den tredje typen er de som er ensomme, og later som om de er den første typen.