ForVoksne.no

erotisk novelle

Erotiske noveller er pirrende, opphissende. De kan handle om fantasier, "vanlig sex" - og kanskje være litt mer "ulovlig" enn en film.. En novelle er akkurat det, et lite eventyr - her kan vi tillate oss litt mer enn vi gjør til daglig.

I en erotisk novelle er det lov å binde fast, tvinge, kose, tilfredsstille, erte, sjokkere og fantasere. Vi har få grenser, (men noen har vi.. Barn og reinspikka voldtekt holder vi oss unna.)

Vil du sende oss en novelle du har laget? Du får lov! Vi tar oss en kikk på den, og publiserer den under det navnet du ønsker. Eller uten navn, ditt valg!

Send oss din novelle på: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Utendørs sex Article Count:  6

ute2 Hvem har vel ikke drømt om, eller gjennomført, en deilig og erotisk kosestund utendørs? Du kjenner vinden, luften, solen, regnet, snøen eller hva det måtte være. Noen ganger er det også fare for å bli oppdaget...

 

 

 

 

 

 

 

Sex med en fremmed Article Count:  8

fremmed3Du møter en helt ukjent person, føler en umiddelbar tiltrekning. Kanskje det til og med er flere du ikke kjenner?  Noveller med spennende sex med en eller flere fremmede..

 

 

 

 

Bondage Article Count:  6

kjetting3Bind meg, ta meg, knull meg. Ingen kontroll eller all kontroll, hvem er du? Erotiske noveller med bondage som tema.

 

 

 

 

Jentesex Article Count:  4

girlkissgirl Jenter som har sex med jenter - en spennende og, for mange, forbudt fantasi. 

 

 

 

 

 

Trekantsex Article Count:  11

threesome Erotiske noveller med minst tre personer. Det kan være to menn og en dame, to damer og en mann - eller kanskje enda flere?

 

 

 

 

 

Parsex Article Count:  12

parlek

Hvem har sagt at sex i parforhold trenger å være kjedelig? Bruk litt tid og fantasi!

I disse novellene er det kjærestepar som er inspirert og bruker fantasien til å ta seg litt ekstra av hverandre.